2777
2789

چند سالتونه 

و تا الان ک متاهل هستین یا مجرد 

چ نصیحت و پندی دارین برای سایر کسایی که قراره مزدوج بشن یا اول راه هستن 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

بسم الله الرحمن الرحیم 

اینجانب 18ساله مجررد

نصیحتم به دوستایی که میخوان مزدوج شن اینه که اگه جااتون خوبه بشین سررجاتون.. طبق تجربه ای که توو نی نی سایت کسب کرردم ازدواج فقد زندگی با یه بشریه که صد و هشتاد درجه باهات فرق دارره🖖🏻

اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هر شرایطی نباید به پارتنرتون توهین کنید باید حد و مرز بینتون حفظ بشه تا همیشه احترام و آرامش پا برجا باشه 

به جای دم به دقه غر زدن بهتره درست و منطقی درباره مشکل به وجود اومده صحبت بشه 

هر روز غرق عشق و محبت کنیدش تا اونم شما رو تو عشق خودش غرق کنه 

به هیچ عنوان اجازه ندین کسی تو زندگیتون دخالت کنه و سعی کنید هم و بالا ببرین به جای اینکه پیش هرکسی بشینین و نقاط ضعف هم و برای بقیه باز کنید

سلام گلم من خانومی هستم ک سه سال و نیم تجربه زندگی مشترک داشتم دو تا نصیحت برای مجردها دارم اول اینکه هیچ وقت بد خانوادتون رو پیش همسرتون نگید و بعد هیچ وقت ایرادهای ظاهری و اخلاقیتونو ب همسرتون نگید مثلاً نگید من تنبلم یا لاغرم یا چاقم همیشه پیش همسرتون با اعتماد نفس باشید

سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده 

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن

ممنون میشم اگر شرایطش رو دارید این رو برای همسرتون هم بفرستید

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu#?ref=te

اگرم مایل باشید می تونید ایمیلتون رو بذارید تا نتایج براتون ارسال بشه💕

اگه کسی سعی کرد غیر مستقیم و یا مستقیم از خانواده شوهرت بهت تیکه بندازه درباره استایلت و....نظر بده همونجا جوری بزن مادرشو بیار جلو چشمششش که زبونش کوتاه بشه چون من جواب نمیدادم روز ب روز گستاخ تر میشدن و ذوق میکردن از اینکه ساکتم هیچوقت نذار کسی تغییرت بده

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طبقه بالای خانواده شوهر نرید بشینید خاهط میکنم ازتون 

و ب خودتون ارزش بدید تا پارتنرتون هم بهتون احترام و ارزش متقابل بدع

تو عقد رابطه جنسی نداشته باشید 

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

با پسر تک پسر ازدواج نکنید 

نرید تو یه ساختمون مشترک با خانواده شوهر 

ببینید راز دار هستش به بلوغ فکری رسیده یا نه بتونه بین شما و خانواده اش مدیریت کنه 

از همون اول برای زندگیتون مرز بزار 

متعهد و چشم پاک باشه 

شوهر من بجز مورد آخر بقیه موردا رو نداره یعنی سرسام گرفتم از دست خانواده اش 

مجردم 

ولی ی چیز تحت هیچ شرایطی ادب احترام رو زیر پات نزار چه تو رابطه چه بعد ازدواج تحت هیچ شرایطی به طرف یا خانوادش توهین نکن 

ی چیز دیگه اینکه سعی کن همیشه خوب باشی چون دنیا نیاز داره به آدمای خوب 

ی چیز دیگه که تازه خودم به این نتیجه رسیدم اینکه اینو قبول کن که تنهایی  حرفات رو به هیچکس نگو تو خودت نگه دار حتی داشتی خفه میشدی هم به کسی نگو 

به هیچ وجه با خانواده شوهر گرم نگیر دوری و دوستی  ذات پست شون با هیچ مهربونی درست نمیشه

لایک داریییییییی بدم لایک داری انقدر محبت کردم اخر با شست و سوی مغزی داشتن زندگیمو خراب میکردن و ریز تفرقه مینداختن اصلا حلالشون نمیکنم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا از جدایی و طلاق حتی حرف نزنین، شوخی هم نکنین، موقع عصبانیت هم جلوی دهنتون رو بگیرید. 

اصلا اسمش که بیاد قبحش دیگه ریخته.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.