2777
2789
عنوان

وقتی پنج تا دختر داری و خونه رو مرتب میکنی+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 15439 بازدید | 190 پست
بخدا ماهم.

چی بگم والا🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پسر بزرگم ۲۰ سالشه

ماشاءالله..اسی خوشبحالت کاش منم خدا بهم سه چهارتا بده...یه دختر دارم برا دومی اقدام کردم چهار ماهه ولی نمیشه...کاش منم خونم پر بشه از بچه هام .... عزیزم اسپند دود کن .... 

ماشاءالله..اسی خوشبحالت کاش منم خدا بهم سه چهارتا بده...یه دختر دارم برا دومی اقدام کردم چهار ماهه و ...

عزیز دلم

ان شاءالله که میشه همونی که میخوایی

چهار ماه هنوز زوده 

باردار میشی گلم 

و خدایی که بشدت کافیست......
خدا حفظتون کنه فردای جامعه متعلق به خانوادهای خوبی مثل شماست نه اونایی که خودشونو لایق ادامه نسل نمی ...

دقیقا ..یاد اون تاپیک دیگه افتادم یکی می‌گفت استادش بهشون گفته اینایی که زیاد بچه میارن دارن نسل کارگرای آینده ی کشور رو تامین میکنن پس کاری بهشون نداشته باشید..میخواستم جوابشو بدم که تاپیک ترکید..خواستم بگم اتفاقا ماها که با تکیه ب خدا و روزی رسون بودن خدا بچه میاریم خیللللی خوشحالیم که قرار نیس نسل آدمای بی ایمانی که همه چیزو تو مادیات میبینن ادامه پیدا کنه و خودشون دارن نسل خودشون رو تموم میکنن ب حول و قوه ی شیطان!!!

عزیز دلم ان شاءالله که میشه همونی که میخوایی چهار ماه هنوز زوده  باردار میشی گلم

ولی یه جا گفتید همسرتون افغانی هستند و پدر پدریزرگتون هم اونجا بودند

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.