سلام من عقدم و شوهرم گفته میخواد طلاقم بده منم افتادم گریه زاری و التماس و خواهش و زنگ و پیام که این کارو نکن حدود یه ماه همین کارم بود تا دیدم فایده نداره گفتم دیگه جهنم برو هرکاری میخوای بکن اونم گفت فردا میرم دادگاه و همه چیزو تموم میکنم و الان سه ماه گذشته و دادگاه نرفته و هرکی ازش میپرسه داری جدا میشی میگه نه و این مزخرفات کی گفته اما به خودم میگه من دیگه جای سازشی با تو برام نمونده میخوام طلاقت بدم خواستم بدونم میخواد چیکار بنظرتون و چطوری اثر التماس هایی که کردمو از بین ببرم خواهشا هی نپرسین دلیلش چیه دلیلش چیه
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.