2777
2789
عنوان

باقالی پلو با ماهیچه برای ۲ نفر 😐

432 بازدید | 11 پست

چقدر گوشت لازم داره؟ ۵۰۰ گرم؟ یک کیلو؟

گردن چطور؟ اگه بخوام با گردن درست کنم چقد لازمه؟ 

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهارصد گرم

مرسی از کمکت عزیزم ❤

گردنم همینقد کافیه؟ 

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

به نوع زندگی شما بستگی داره در کل  ۴۰۰ گرم تا ۵۰۰ گرم بازم زیاد 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

یک گردن برای دونفر ماهیچه ام هر نفر یکی

می خوام از اسنپ فود سفارش بدم

نوشته مثلا گردن ۱ کیلویی

گردن ۵۰۰ گرمی

ماهیچه هم همینطور

کدومش رو باید انتخاب کنم؟ 

به نوع زندگی شما بستگی داره در کل  ۴۰۰ گرم تا ۵۰۰ گرم بازم زیاد

نوع زندگی ما اینجوریه که من کم می خورم و شوهرم الی ماشاءالله تا جایی که خسته بشه می خوره 😂😂😂

گردن گوشتش کمتر ماهیچه گوسفندی استخونش زیاده  به نظرم 3 تا بگیر یکی خودت دو تا همسرت 

ماهیچه گوساله بگیری به صرفه تره همش گوشته استخون نداره

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................