2777
2789

فست فودی خییلی خوب و خوش قیمت تو بندرعباس معرفی کنید. فلافلی و خوراک بندری هم اگر جایی خوب هست معرفی کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محله بلوچها، بلوار امام خمینی. نزدیک هتل هرمز

کاووکی سمت بازار ماهی فروشهای قدیم خوبه فست فودی همون سمت هم پر از مغازه های فست فودیه..

اما ما خودمون همیشه میریم فست فودی کاکتوس همه چیزش خوب و عالی اما قیمتهاش بالاس سمت فلکه صادقیه میشه هرچند بندر همه چیزش بالاس، یا شاورما لبنان و مغربی اینا همه سمت چهارراه پردیس 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
کاووکی سمت بازار ماهی فروشهای قدیم خوبه فست فودی همون سمت هم پر از مغازه های فست فودیه.. اما ما خود ...

ممنون ازتون. فست فودی کاکتوس که فرمودید کدوم غذاش بهتر؟ 

ممنون ازتون. فست فودی کاکتوس که فرمودید کدوم غذاش بهتر؟ 

همه چیزاش خوبه..همبراش خوبه پیتزاهاش خوبه..فقط من سالاد سزارش رو گیریل شده ش رو دوست ندارم دوبار اخر که گرفتم احساس کردم مرغش خوب مزه دار نشده و بو میده

کافه فین هم همبرگراش و پیتزا کلاسیکش عالی بود من عاشق همبراش بودم اما متاسفانه یک مدتیه نمیدونم چرا تعطیل..اما شنیدم ظهرها باز و فقط شبها تعطیل ..اما بازم دقیقتر نمیدونم راجب باز وبسته بودنش

عزیزم شماساکن بندرعباسی؟؟آش شله قلمکار اینجاپیدامیشه؟!

سلام عزیزم.. اره عزیزم یک چندسالی اومدم،من ازروزی که اومدم که ندیدم

عزیزم شماساکن بندرعباسی؟؟آش شله قلمکار اینجاپیدامیشه؟!

یک اش فروشی هست سمت فلکه برق اسمش هم یادم رفته، چندتا شعبه داره ، اش و باقالی و کشک بادمجوجون واینجور چیزا داره میخوای اونجا یکسری بزن شاید اونجا داشته باشه 

پیاله اصل رومیگی عزیزم ؟؟ ندارهشمااصالتاکجایی هستی اینجاساکنی؟؟

من اصالتا ابادانی ام  اما خودم بچه اصفهانم متولدو  بزرگ شده اونجام