2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیش امام حسین (ع) و اعتقاد و فکر به جمله کل یوم عاشورا کل ارض کربلا(کربلا بزرگترین امتحان الهی و به نوعی امتحانی که خداوند داره از همه بشریت در همه زمان و مکان ها میگیره(هی داره تکرار میشه) و به نوعی با علت وهدف خلقت انسان مرتبطه) خود عاشورا و کربلا نقطه اوجش بوده

و دومیش مطالعه و تطبیق قران با مسائل روزمره و قیاس با عاقبت همه انسان هایی که پیش از ما و در زمان بوده و هستن 

(چی میگفتن و چطور عمل کردن و در نهایت چی شدن ....)

و شگفت زده شدن از هربار قران خوندن که چقدر خدا مردم رو میشناسه و روان شناسی کرده و راهکار داده و ...

عاقبت ادم ها (سیاه ،سفید، خاکستری ،اهل حرف، اهل عمل ،مفسد ،منافق ،صالح ،صابر، مومن ،مشرک ،کافر) این خیلی مهمه قرآن این مفاهیم رو خیلی خوب قیاس و عنوان کرده 

در یک جمله خلاصه کنم (من قرآن رو خوندم بارها و بارهاو بارها ومقایسه کردم و فکر کردم و دیدم راسته)

.....

حدیث ثقلین از پیامبر هم ما رو به قران و اهل بیت سفارش کرده و حقیقت اینه که این دو از هم جدا نیستن و میراث پیامبر اکرم (ص) برای گم نشدن و گم نکردن راه بعد از خودشون ،برای ما مردم معمولی هستن

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
ممنون عزیزم واسه حرفای قشنگت😍👌🏻

قربانت عزیزم عاقبت به خیر باشی    

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

منم از حدیث ثقلین خیلی آرامش و حس خوب میگیرم. اینکه پیامبر فرمودن کدوم مسیر رو انتخاب کنیم که هم سعادت دنیا داشته باشیم هم آخرت.
و برای همین رفتم دانشگاه رشته لیسانس علوم قرآن و حدیث خوندم.
و اینکه چه عهدی با خدا بستم و چرا اینجا اومدم هم تو امضام نوشتم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.