2777
2789

🤎سوال اول🤎

دوستان بچه ی من ۱۰ روزی میشه که ۶ ماه رو تموم کرده‌‌.‌..وارد هفت ماه شده‌‌‌...و غذای کمکی رو ۱۰ روز پیش شروع کردم

میخواستم ببینم چقدر باید به بچه غذا داد‌..درحدی که سیر بشه و دیگه نخواد یا اندازه داره چون تا ۴روز قاشقا رو شمردم از اون به بعد همون ۴ قاشق رو میدادم ولی بازم میخواست 

🤎سوال دوم🤎

چندماهگی میشینن و سینه خیز میرن و راه میوفتن؟ چون بچم هنوز به سینه خیز هم نرسیده به شکم میذارمش زمین گریه میکنه با چیزی هم تشویقش میکنم براش گریه میکنه و تلاش نمیکنه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
بچه های من از ۶ ماهگی یه پیاله ماستخوری میخوردن

مرسی که جواب دادی...کی نشستن؟ کی جهاردست و پا و سینه خیز رفتن؟ 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حدی که سیر بشه بهش بده

خودش نخواد دیگه نمیخوره

شش هفت ماهگی دیگه میشینه و چهار دستو پا میره

دخترم  ۱۱ماهگی با مبل ایستادو یک هفته بعد کامل راه رفت اگه اشتباه نکنم

من اصلا واسم مهم نبود و دقت نکردم چون میدونستم هر بچه ای فرق داره با دیگری

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

فقط لطفا به زور نشونی بچه رو به ستون فقراتش فشار میاد

یهو دیدی صبح پا شد خودش نشست بچه ها اینطورن

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
در حدی که سیر بشه بهش بده خودش نخواد دیگه نمیخوره شش هفت ماهگی دیگه میشینه و چهار دستو پا میره دخ ...

بله الان پسرم ۶ ماهش تموم شده و هیچ تلاشی نداره و البته چندباری کمکش کردم هنوز دستها و پاهاش هماهنگی رو بدست نیاوردن حتی نمیدونه که باید از دستاش و پاهاش کمک بگیره و خودشو بکشه رو زمین برای حرکت رو شکم میذارمش دستاشو میکنه تو دهنش😑😑😑😑😑😑😑😑😑

غذا بهش بده تازمانی که سیر بشه و دیگه نخاد

سینه خیز و این حرکات تو بچه های مختلف متفاوته

پسر من چهار و‌نیم‌ماهگی دوتا دندون دراورد پنج کامل نشست و‌غذاهم شروع کردم واسش،،شش ماهگی سینه خیز رفت هفت دوتا دندون بالا دراورد و چهاردست و پا رفت،،،هشت دستش گرفت مبل بلند شد،،امروز روز سوم از نه ماهگیشه ،،،دوتا دندون دیگه داره درمیاره،،دستش میگیره مبل و‌میز راه میره،،،ماما،،بابا،،دد،،میگه

بچه دوستم که با فاصله بکهفته بدنیا اومد الان هنوز دندون نداره سینه خیز نمیره نمیشینه غذاهم بهش میدن میریزه بیرون،،تازه به شکم میخابه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

والا دقیق ماه یادم رفته بچه های من دوقلو هستن انقدر که یرمو گرم میکنن یادم رفته 

دخترم یکم پرخور هست از اولش خوب غذا میخوره پسرم بد غذا هست دو قاشق به زور

https://like.timefriend.net/17104097063508730
فقط لطفا به زور نشونی بچه رو به ستون فقراتش فشار میاد یهو دیدی صبح پا شد خودش نشست بچه ها اینطورن

نه اصلا نمینشونم ولی دوست دارم سینه خیز بره رو شکم میذارمش هیچ تلاشی نداره حتی با وسایل تشویقی گریه میکنه بدمشون بهش

غذا بهش بده تازمانی که سیر بشه و دیگه نخاد سینه خیز و این حرکات تو بچه های مختلف متفاوته پسر من چه ...

ماشاالله چه فعاله 

ماشاالله 

از شش ماهگی سینه خیز میرفتن پسرم زودتر شروع کرده بود ولی دخترم یکم دیر 

غذاشو مقوی کن من یه استکان شیر دو پیمانه آرد برنج یه پیمانه پودر بادام نصف موز رنده شده 

فرنی میکردم شکر نمیزدم چون موز شیرین میکنه

گاهی هم به جای بادام پودر سنجد میزدم میشد یه پیاله بزرگ برای دوتاشون میدادم

حلیم درست میکنم توش پودر بادام و پودر سنجد میزنم

والا دقیق ماه یادم رفته بچه های من دوقلو هستن انقدر که یرمو گرم میکنن یادم رفته  دخترم یکم پرخ ...

خداحفظشون کنه عزیزم دو قلو واقعا توان روحی و جسمی بالایی میخواد

نه اصلا نمینشونم ولی دوست دارم سینه خیز بره رو شکم میذارمش هیچ تلاشی نداره حتی با وسایل تشویقی گریه ...

ن اذیتش نکن بخواد خودش برمیگرده میره برا من دقیق بعد هفت ماهگی دخترم برگشت سینه خیز وایمیستادا تکون نمیخورد ولی پسرم کشون کشون میرفت 

برای هر بچه فرق میکنه اصلا عجله نکن بذار استخوناش محکم بشه خودش خود بخود شروع میکنه

پسر من اولین بار یه پیاله کامل فرنی خورد😂 دیگه با پیاله درست میکردم براش ،بقیه چیزا هم بستگی به خود ...

😂😂😂با نظر پزشک ارد برنج و آب و کمی شکر درست کردم شد فرنی بعد اخرشم دوسه قاشق سیرخشک زدم توش بچم سردی کرد و اسهال شد😑😑😑😑 تا همین دیروز درگیر اسهالشم بودم