هایده۹۹۱۳ مدیر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 15159 عنوان دوسش دارم ..میخاد جدا شه با هم ازدواج کنیم ..زتشو دوس نداره .. | مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 19 پست کلی با هم میریم بیرون ...خرید میکنه واسم گفته میاد خواستگاریم ...زنشم میخواد جدا بشعی پسر هم داره میخواد بیاره با من زندگی کنه هم من دوسش دارم هم اون منو دوس داره عاشقمهکاش زودتر جدا بشن ..ستاد 😂😂😂😂داستان های سر کاری 🤭🤭 کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲 1402/12/14 | 15:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسی2884 عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 11625 🤣🤣🤣🤣🤣حدث میزدم الان با مسلسل پشت سنگرن نیاز به مسلسل نیست یه جوراب من که میکردم تو حلقت کفایت میکرد طی ۵ ثانیه میرفتی کما😂 ➖⃟🦋•••𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒
هایده۹۹۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 15159 اتفاقا سرکاری نیس! بگو ستاد دخترای هالو احمق! و البته زودباور... چون من خودم همچین مردی رو از نزدی ... 😂😂😂دمت گرم خدب حالشو جا اوردی کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
نیلوفر_ابی، عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 3044 بعضی حرف ها حتی شوخیش هم خوب نیست و یه جور توهین به شخصیت خود گویندست خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 😂😂😂دمت گرم خدب حالشو جا اوردی اول دلم واسه زنش سوخت چون باردار بود!بعد دیدم جای تشکر برگشته به من میگه هر.زه و فلان و... گفتم تو حقت بوده، خودتو درست کن تا شوهرت خیانت نکنه😅والا انگار میدونستم و رفتم زندگی شو خراب کنم! کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘