2777
2789

کلی با هم میریم بیرون ...خرید میکنه واسم 

گفته میاد خواستگاریم ...زنشم میخواد جدا بشع

ی پسر هم داره میخواد بیاره با من زندگی کنه 

هم من دوسش دارم هم اون منو دوس داره عاشقمه

کاش زودتر جدا بشن ..

ستاد 😂😂😂😂داستان های سر کاری 🤭🤭

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اتفاقا داشت همینو نیگفت تاپیک بغلی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13166463/همه-این-مدت-بازیم-داده-و-با-زنش-زندگی-میکرد?page=2

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

جمله آخر نبود 

حمله میکردیم بهت🥴

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

آماده بودم به صلابه بکشمت😂🤣🪓

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

داشتم حرفامو اماده میکردم ک بارت کنم یهو جمله اخرو دیدم😂😂😁

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

اتفاقا سرکاری نیس!

بگو ستاد دخترای هالو احمق! و البته زودباور...

چون من خودم همچین مردی رو از نزدیک دیدم ، اول گف مجرده، بعد گف جدا شده، بعدم گف منتظره بچش دنیا بیاد بعد جدا شه!!!! منم گفتم گمشو بابا 🤣 شماره زنشو پیدا کردم تمام اسکرین چتاشو فرستادم واسش!

بماند کینه ای شده بود با صد تا شماره تا مدت ها مزاحم میشد! ولی حقش بود

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘