2777
2789
عنوان

مینویسم که فقط بمونه به یادگار

234 بازدید | 15 پست

احساس خستگی می کنم دلم میخواد خدا بغلم کنه ببرتم پیش خودش.

خسته ام از این همه تحقیر و توهین‌.

واقعا چاره ای ندارم نمیدونم باید چیکارکنم.

تو بچگی پدرمادرم جداشدن و من تو نوجوونی با همسرم آشنا شدم  و بشدت بهش وابسته شدم.دانشجوبودم که ازدواج کردیم.

هم بهش نیاز دارم و وابستشم هم کنارش احساس امنیت نمیکنم استرس دارم که مبادا کوچک ترین اشتباهی بکنم و سیل تحقیرا و توهیناش روسرم آوار بشه.مهمونی میریم استرس دارم نکنه جوگیر بشه یهو تو جمع ضایعم کنه‌.هر مشکلی که پیش میاد من و مقصر میدونه.تو دعوا حرفایی که میزنه عجیبه کشندس مثلا میگه عقب مونده ذهنی عقب افتاده تو مشکل روانی داری باید بری پیش روانپزشک تو زن نیستی که تو هیچی نیستی و تو اصلا مهم نیستی من اصلا تورو به حساب نمیارن و یسری فحشای زشت در کنار این تحقیرا ....

باورتون میشه جوری اعتماد بنفسم و گرفته که حتی نمیتونم تو دعوا از خودم دفاع کنم‌...

کاش زمان برمیگشت به عقب.....

این دنیا یه زندگی خوب به من بدهکار...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از وابستگی و علاقه بیش از حدت سو استفاده میکنه بد ذات خبیث مثل همسر من اون آدم لیاقت عشق و بود ...

آره واقعا

خوبی و مهربونیم زیاد داره ولی با کوچکترین بحثی سیل حرفای زشتش هجوم میاره به قلبم

چرا زیاد خوب بودن خیلی بد شده انگار رندی و بد جنس بودن این دوره زمونه مده وبیشتر می پسندن

آره وقتی همیشه خوب باشی و در دسترس همه ازت سواستفاده میکنن

چرا زیاد خوب بودن خیلی بد شده انگار رندی و بد جنس بودن این دوره زمونه مده وبیشتر می پسندن

اره منم سر همین اخلاقم از همه خوردم بعد بلانسبت یه بیشعوریایی دیدم که قد گاو درک و محبت ندارن پادشاهی میکنن

عزیزم الان کمتر کسی پیدا میشه که از زندگیش راضی باشه همه یه جورایی گرفتارن عمرا بتونی یه زن و شوهر پیدا کنی که هیچ مشکلی نداشته باشن 

سعی کن خوبیهاشو ببینی 

کمتر باهاش بحث کن مخصوصا تو جمع بیشتر مراقب باش

سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده 

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن

ممنون میشم اگر شرایطش رو دارید این رو برای همسرتون هم بفرستید🪻⚘️

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu#?ref=te

اگرم مایل باشید می تونید ایمیلتون رو بذارید تا نتایج براتون ارسال بشه💕