لطفاً کسایی ک قرارع جبهه بگیرن یا بگن نه شیطانیه نکن و اینا همین الان از تاپیکم بره بیرون حوصله بحث و نصیحت کردن ندارم ، ی مشکل بزرگی دارم راجب خانوادمه هرچی دعا کردم نماز خواندم و نذر کردم فایده نداشت ، من قبلاً یدونه دعا گرفتم از ی خانمی و جوابشم گرفتم و ( از من درخواست شماره نکنید ) شدیدا بش اعتقاد دارم و مطمینم کارش عالیه حتی دوستمم نتیجه گرف میترسم برای این مشکلم دعا بگیرم نمیدونم عذاب وجدانم میگیره شما بگید چکار کنم ، لطفا از من تقاضا نکنید تعریف کنم اینجا آشنا دارم، مشکل من خیلی بزرگه عذاب وجدانم میگیره برای خانوادم انجام بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت میکنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی میشوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿