2777
2789

برا بچه نیست برا یه آدم 20 ساله هست 

بعد اسم sevda رو خیلیا با مزاج سودا اشتباه گرفتن معنی sevda میشه عشق 

کدوم؟

تعداد رای : 35
نظرسنجی
اسما
3
8%
سودا
11
31%
نگار
15
42%
مشاهده نتیجه
6
17%
 آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
حس میکنم قدیمی ان 

گفتم دیگه برا یه آدم 20 ساله در نظر بگیر 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگار قشنگتره ، سودا و دنیز خیلی زیاد شده شبیه ممد شده

واس یه 20 ساله؟ 

دنیز ها اکثرا بچه‌ن هنوز

نیکا هم خوبه برا ۲۰ ساله

دو تاش هم اسم خودمه اینا قصد عوض کردن ندارم 

می‌خوام بدونم کدومش بهتره اونو بگم😂😂

دو تاش هم اسم خودمه اینا قصد عوض کردن ندارم  می‌خوام بدونم کدومش بهتره اونو بگم😂😂

به ترتیب سودا

بعد نگار 

سودا خاص تره

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
تو یه کلاس سه تا دنیز و چهارتا سودا دارم تو کلاسای دیگه هم هستن 🫤 اگه برای خودته و بیست سالته خب ا ...

نگار هم قدیمیه آخه 😕