2777
2789
عنوان

همسرم دندونش رو عصب کشی کرده

90 بازدید | 10 پست

گفته چند روز دیگه بیا پر کردن 

چه مراقبت هایی لازمه؟

چی میتونه بخوره چی نمیتونه؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

امروز که مسکن بندازه. 

غذا مایعات بخوره

مراعات کنه و خوراکی سفت نخوره. 

فشار نیاره بهش تااین مدت بگذره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز که مسکن بندازه.  غذا مایعات بخوره مراعات کنه و خوراکی سفت نخوره.  فشار نیاره بهش ...

یعنی چند روز سوپ بخوره؟ 

یا درحد کته میتونه ؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

یعنی چند روز سوپ بخوره؟  یا درحد کته میتونه ؟

غذا سفت نخوره

نرم باشه که اروم اروم بخوره و قورت بده. 

میوه مثلا سیب گاز نزنه

باقاشق بتراشه و بخوره. 

مراعات کنه نه اینکه فقط سوپ بخوره و تمام. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

پانسمانش کلسیمی هست بهتره که چیزایی مثل نوشابه نخوره 

چیزایی مثل شکلات نخوره ...اگه ورم داره اون قسمت مایعات بخوره داروهاهم بخوره اگه 72ساعت گذشت ورم نخوابید به دکترش خبر بده

زمان ثابت کرده همتونو...
غذا سفت نخوره نرم باشه که اروم اروم بخوره و قورت بده.  میوه مثلا سیب گاز نزنه باقاشق بتراشه ...

ممنونم

پانسمانش کلسیمی هست بهتره که چیزایی مثل نوشابه نخوره  چیزایی مثل شکلات نخوره ...اگه ورم داره ا ...

ممنونم

خواهش میکنم اگه به دکتر دسترسی ندارین ایبروفون و دگزا خوبه با چای سیاه شده غرغره کنه .برای امضات هم ...

چرا دکتر هست اما درمورد رعایت غذایی چیزی نگفت 

درد نداره فعلا خداروشکر 

.

خیلی ممنونم ان‌شاءالله حاجت روابشی❤️

چرا دکتر هست اما درمورد رعایت غذایی چیزی نگفت  درد نداره فعلا خداروشکر  . خیلی ممنونم ا ...

انشاالله بخیر میگذره معمولاً کسایی که ریشه عفونی داشته باشن اذیت میشن خودم روز بعد عصب کشی اذیت شدم جوری که نمیتونستم مسواک بزنم رفتم مسواک بچه خریدم

🥰ممنون 

زمان ثابت کرده همتونو...