2777
2789
عنوان

ایشون چه احساسی داره؟؟

63 بازدید | 5 پست

دوستان خواهر شوهر من ی همکاری داره که این اقا حرفای عجیبی به‌دوستم میزنه مثلا از خودش کم ولی تعریف میکنه یا شماره خواهر شوهرمو‌گرفته‌ تو‌تلگرام حرف میزنه باهاش  خواهرشوهرم گفته ک ازت بدم میومد بخاطر تندب اخلاقت اونم فلول‌نمیکنه‌ولی اخرش مبگه   که کمبود داره صبحا کسی نیس چای بهش بده در صورتی ک با خانواده زندگی‌میکنه و منظورش سهم شخصی بوده و قبل ترش خواهر شوهرم با این پسره اصلا خوب نبودن که هیچ‌دعوا هم داشتن چندین بار واسه همین خواهر شوهرم میخواد بدونه منظوره پسره از این رفتاراش چیه چرا براش مهمه خواهر شوهر من چند تا بچه دوس داره؟؟ یا کوچترین اتفاقی میوفته براش (سلامتی جسمی‌روحی )ب خواهر شوهرم و میگه ازش کمک میگیره و هر چی میگه گوش‌میکنه ی بار اون اقا سه صفحه گزارش کار نوشته بود با وجود خستگی‌و حجم زیاد کار  ۴ تا توش غلط داشت خواهر شوهرم اونارو پاره میکنه میگه این چیه نوشتی دوباره بنویس اون اقا هم بدون حرفی مینویسه با اینکه خواهر شوهر من صاحبکارش نیس و اصلا میتونس اون اقا شاکی هم بشه ک‌چرا پاره کرده ؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.