2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما وضعمون بد نیست شوهرم صبح تا شب کار میکنه سه شیفت شغلشم خوبه

اما خدا شاهده هنوز هییییییییچی برا عید نخریدم

احتمالا نتونم بخرم !

واقعا میگم

همین که بدهیای روزمره رو صاف کنیم یخچال پر بشه کرایه خونه عقب نیوفته عروسی میگیریم بخدا !

پسرمم سه چهار سالشه موندم یه جفت کفش بگیرم براش

همه همینیم انگار !

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
امسال منم هیچی نخریدم هنوز وحتی اسمشم نیاوردم روم نمیشه تواین اوضاع به شوهرم بگم پول مخصوصا که جاروب ...

وای خدا کمکت کنه.هیچی‌مثل سوختن‌جاروبرقی بد نیست.

دوبار سیم‌جاروم اتصالی کرد رفتم‌کما از استرس

وای خدا کمکت کنه.هیچی‌مثل سوختن‌جاروبرقی بد نیست. دوبار سیم‌جاروم اتصالی کرد رفتم‌کما از استرس

بخدااینقدر سخته ۹۵۰گفت هزینشه بیخیال شدیم هروقت داشتیم بخریم بهتره تااینکه باز سال دیگم خراب بشه

وای خدا کمکت کنه.هیچی‌مثل سوختن‌جاروبرقی بد نیست. دوبار سیم‌جاروم اتصالی کرد رفتم‌کما از استرس

ما دوو گرفتیم امسال فک کن قسسسطی ی ماه نشده دود کرد موتوروش سوخت بردیم تمایندگی الان دگ ب کیفیت اولش نیس...لوازم برقی خخیییلی واجبه

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔
عزیزم ما وضعمون بد نیست شوهرم صبح تا شب کار میکنه سه شیفت شغلشم خوبه اما خدا شاهده هنوز هییییییییچی ...

آره فداتشم‌.

شوهر‌من‌ نمایشگاه ماشبن‌داره ماهی ۵۰تومنم‌درمیاره ولی اصلا خرجای خونه نمیزاره به چیزای دیگه برسه