2777
2789

همه رو بزار تو  سبد حصیری 😍😍😍گل طبیعی بزار دورشون 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این باکس های خوشکل کرایه کنید 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
از این باکس های خوشکل کرایه کنید 

وای امضاتوخوندم 😣فیلم دلدادگان رو دیدی؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

وای امضاتوخوندم 😣فیلم دلدادگان رو دیدی؟

خیلی آدم بدی ام مگه نه ؟؟؟

نه عزیزم ندیدم 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
خیلی آدم بدی ام مگه نه ؟؟؟ نه عزیزم ندیدم 

الان که حتما آدم خوبی هستی که پشیمونی ولی اونموقع چطوری درد دوستت رودیدی و کاری نکردی ؟یعنی دلت براش نسوخت؟خودت ازدواج کردی؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

به میمنت و مبارکی😘

سبدهای چوبی بگیر..گل طبیعی و ربان های خیلی پهن..

و بسته با تعداد وسایل از پارچه فروشی تور بخر..همه رو داخل تور بپیچ و مثل جعبه شیرینی ربان بپیج و از زیر ربان گل و برگ رد کن..

رنگ تور سفید باشه ، ربان و گلها باهم ست باشن.

اینارو بزار داخل سبد./و دوباره روی دسته سبد..یا یک طرف لبه سبد

اسفنج و با سیم فیکس کن..و روش گل بزار

💕

الان که حتما آدم خوبی هستی که پشیمونی ولی اونموقع چطوری درد دوستت رودیدی و کاری نکردی ؟یعنی دلت براش ...

اره ازدواج کردم خود دوستم برام خواستگار پیدا کرد 

پسر دایی مامانش برام جور کرد 

همسرمو دوست دارم ولی من پدر و مادرم طلاق گرفتن روحیه خوبی نداشتم 

ولی دوستم بی نهایت خوب بود تو همین سایت هم هست 

خیلیا میشناسنش که چقدر شخصیت خوبی داره 

من پشیمونم ولی اون زمان نه پشیمون نبودم

اون پیش تنها کسی که درد و دل میکرد من بودم ولی من تمام حرفاش به داداشش میگفتم که نزاره بشه واقعا داغون شد بعد از اون عشق نافرجام ولی اونم آدم خوبی نبود 

به خودش ثابت شد ولی به هیشکی هیچی نگفت 

نمی‌دونم چطوری طاقت اورد همیشه سکوت کنه 

من هرکاری کردم که جبران کنم نشد که نشد 

اره ازدواج کردم خود دوستم برام خواستگار پیدا کرد  پسر دایی مامانش برام جور کرد  همسرمو ...

دهنم بازموند ازاین همه خوبی کاش کاربریشوبهم بگی🤣خداروشکرکه خوشبخت شدوزندگیش خوبه شماهم جوون بودی وخامی اشکال نداره خودتو ناراحت نکن الان ازت تشکرهم میکنه که نشدبا اون ازدواج کنه بی ادبی نشه اما مثال بارزعدوسبب خیرشوداگرخداخواهدهمینه البته شمادرحد عدونبودی این مثله❤️

دهنم بازموند ازاین همه خوبی کاش کاربریشوبهم بگی🤣خداروشکرکه خوشبخت شدوزندگیش خوبه شماهم جوون بودی وخ ...

بعضی وقتا یک آدمای میان تو زندگی ما از عزیز ترین کسمون بیشتر هوامون دارن ولی ما لیاقت نگه داشتنشون نداریم 

خیلی دوست دارم منو ببخشه هر بار تاپیک زد من کامنت گذاشتم جواب همه داد جز من 

میترسم این عذاب وجدان تا تا ابد همراهم بمونه 😔

نمیتونم اسمش بگم اینجا شرمنده عزیزم