سلام.من ناخنکارم چند وقته یه میز اجاره کردم تویه سالن . شخصیت خجالتی دارم واسه همین میشینم سرمیزم با کسی حرف نمیزنم کارمو میکنم البته از در که میام با یه لبخند بزرگ با همه دست میدم.بچه های سالن اول گفتن تو خیلی گرگی که با هیشکی حرف نمیزنی ولی به حرفا خوب گوش میدی بعدش من تصمیم گرفتم کمی قاطی بشم باهاشون خیلی صادقانه حرف میزنم همیشه بی کم و کاست ،حالا با الفاظ و مثال های مختلف بهم میگن که چقدر خنگ و گیجم وباهم میخندن من باید چکار کنم خیلی معذب شدم همش میگن چه مدلی نشستی داری فکر میکنی لابد, بعد میخندن کافیه یه اشتباه کنم برای هم تعریف میکنن میخندن بلند بلند بعد میگن ما مسخرت نمیکنیم ها چکار کنم؟
اگه شخصیتت به طور درونگرایی هست خب حرف نزن لازم نیس که همش با همه گرم بگیری اگه نه شخصیت برونگرایی داری خب حرف بزن
بنظرم کاری رو بکن که دل خودت میخواد و از انجامش حالت خوبه نه کاری که دیگران دوس دارن و....
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.