2777
2789

از ۴ماهگی بچم که پاشو کرد تو یه کفش جدا شیم بعدش دستش رو شد که یکی زیر پاش نشسته بالاخره جدا هم شدیم به هدفش رسید ماهی دوتومن مهریه میده ۱۵۰۰نفقه بچه....از ۴ماهگی تک‌و تنها با سختی و مشکلات مالی دارم به تنهایی بچه بزرگ میکنم حضانت دادم به خودش که خیالش راحت نشه کلا بچه رو ول کنه بره...قرار شد بچه با من باشه اما هفته ای یک الی دو روز بیاد بچه رو ببره...الان دم عید هست هزار تا کار دارم چند روزه میگم بیا بچه ببر نگه دار فقط پیش تو میمونه من خونه رو تمیز کنم با بچه کوچیک نمیشه یا فحش میده یا بدوبیراه یا جواب نمی‌ده یا میگه میام و نمیاد....منم آدم تنهایی خسته شدم بریدم چند روز آشپزخونه ریختم بیرون با بچه نمیتونم جمع کنم چون شیطونه نمیذاره واقعا

خانوادمم کاری به بچه نگه داشتنو‌اینا ندارن...

یا بهش میگم بچه لباس نداره منم که الان سرکار نیستم براش لباس بگیر عیدی‌بهت دادن حقوق دادن میگه به من چه با نفقه بچه برو‌ بخر😓

بهش میگم یه شیفت نگهش دار من برم سرکار میگه به من چه...

بخدا خسته شدم دیگه هیچ همکاری نمیکنه انکار بچه فقط برا منه...کاش میدونستم یه روزی قرار همچین نامردی از کار دربیاد ازش بچه دار نمی‌شدم نمی‌دونستم یه روزی با بچه بهم خیانت میکنه...تا گفتم برا بچه خرید عید کن بلاک کرد پس اینا وظیفه کی هست آخه😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کار خونگی شروع کن...

من سرپرستی برادرمو دارم یه بچه ۴سالم دارم مستاجرم هستم ۶ماهی میشه یه کار خونگی شروع کردم خداروشکر دارم پیشرفت میکنم و راضی ام منت کسیو نمیکشم تو خونم هستم کنار بچه ها.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...

حالا واجب نیس با این شرایطت خونه تکونی کنی 

نهایت شبی ی کابینت تمیز کن ک بچه خوابهسخت نگیر 

اعصاب خودتو بهم نریز برا خونه تکونی 

اگ سرکار میخوای بری بگردمهد خوب پیداکن بزارش اونجا

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

سرکار نمیری؟ هیچ درامدی نداری؟ 

نه هنوز...با همین مهریه و نفقه و یارانه میگذرونم...مامانم اینا نمیتونن بچه نگه دارن باز بچه کم‌شنواست صبح ها از هشت تا ۱۲کلاس داره اجباری هم هست باید ببرم و بیارم هیچ جا هشت تا دوازده کار گیرم نمیاد 

کار خونگی بکن 

این روزا فروش و درامدش خوبه کنار بچتم هستی

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

حالا واجب نیس با این شرایطت خونه تکونی کنی  نهایت شبی ی کابینت تمیز کن ک بچه خوابهسخت نگیر&nbs ...

اخه کم‌شنوا هست باید هشت تا دوازده ظهر ببرم کلاس گفتار و شنیداری...هرجا گشتم این تایم کار پیدا نمیکنم موندم چیکار کنم

یه کار خونگی شروع کن... من سرپرستی برادرمو دارم یه بچه ۴سالم دارم مستاجرم هستم ۶ماهی میشه یه کار خو ...

خداروشکر عزیزم ...اگه فوضولی نیست میشه منم راهنمایی کنی منم مستاجرم 

عزیزم همه بچه دارن کسی هم کمک نمیکنه که کاراتو انجام بدی خونه رو تیکه تیکه تمیز کن 

وقتی بچه خوابه یا کلی اسباب بازی بریز براش بزارش وسط بازی کنه یا تلویزیون روشن کن براش یا شعر بزار با گوشی و...