از ۴ماهگی بچم که پاشو کرد تو یه کفش جدا شیم بعدش دستش رو شد که یکی زیر پاش نشسته بالاخره جدا هم شدیم به هدفش رسید ماهی دوتومن مهریه میده ۱۵۰۰نفقه بچه....از ۴ماهگی تکو تنها با سختی و مشکلات مالی دارم به تنهایی بچه بزرگ میکنم حضانت دادم به خودش که خیالش راحت نشه کلا بچه رو ول کنه بره...قرار شد بچه با من باشه اما هفته ای یک الی دو روز بیاد بچه رو ببره...الان دم عید هست هزار تا کار دارم چند روزه میگم بیا بچه ببر نگه دار فقط پیش تو میمونه من خونه رو تمیز کنم با بچه کوچیک نمیشه یا فحش میده یا بدوبیراه یا جواب نمیده یا میگه میام و نمیاد....منم آدم تنهایی خسته شدم بریدم چند روز آشپزخونه ریختم بیرون با بچه نمیتونم جمع کنم چون شیطونه نمیذاره واقعا
خانوادمم کاری به بچه نگه داشتنواینا ندارن...
یا بهش میگم بچه لباس نداره منم که الان سرکار نیستم براش لباس بگیر عیدیبهت دادن حقوق دادن میگه به من چه با نفقه بچه برو بخر😓
بهش میگم یه شیفت نگهش دار من برم سرکار میگه به من چه...
بخدا خسته شدم دیگه هیچ همکاری نمیکنه انکار بچه فقط برا منه...کاش میدونستم یه روزی قرار همچین نامردی از کار دربیاد ازش بچه دار نمیشدم نمیدونستم یه روزی با بچه بهم خیانت میکنه...تا گفتم برا بچه خرید عید کن بلاک کرد پس اینا وظیفه کی هست آخه😓