2777
2789
عنوان

علت درد سینه بعد از پ شدن

160 بازدید | 8 پست

سلام خانما من معمولا قبل از پریودی درد سینه دارم و موقع پریود میشم زود درد سینم میره اما الان که پ شدم سینه هام هنوز خیلی درد میشه اگر تجربه ای دارید در اختیارم بذارید ممنون میشم چون خیلی اذیتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دارند اگه سینه هات کوچیکه درد بیشتر حس میکنی

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
بخاطر وجود کیسته.اول ماموگرافی برو  من همین مشکلو داشتم بهم گفت از گل مغربی استفاده کن زمانیکه ...

اینجا آبادان که اصلا دکتر نداره من چند ماه میرفتم پیش بهترین متخصص کیست داشتم نفهمید رفتم پیش یک ماما معمولی تشخیص داد که درمان شدم شکر خدا 

اینجا آبادان که اصلا دکتر نداره من چند ماه میرفتم پیش بهترین متخصص کیست داشتم نفهمید رفتم پیش یک مام ...

کیستها هی میان و میرن بزرگ و کوچیک میشن.یه ماه ممکنه دردت خیلی زیاد باشه چند ماه ممکنه اصلا درد نداشته باشی