2777
2789

هکر 

زنگ میزنن قطع می‌کنند که تو تماس بگیری شارژت بزه 

هر بار هم با کد یه کشور

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا اگ بازی های خارجی رو گوشیت بازی می کنی کافیه دستت بره رو ی دکمه تا هم بازی آنلاینت بهت زنگ بزنه تا باهم بازی کنین. اگه رو گوشی تون بازی خارجی می کنین اینترنت گوشی خاموش کنین و مواطب باشین دست تون رو جیزی نره مگر اینکه بخواین با همبازی خارجی تون بازی آنلاین داشته باشین 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
بعضی وقتا اگ بازی های خارجی رو گوشیت بازی می کنی کافیه دستت بره رو ی دکمه تا هم بازی آنلاینت بهت زنگ ...

ولی کلی پول ازت میره 

ولی برا همبازی تون پولی نمیشه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
🥺🥺دیواری از من کوتاهتر پیدا نکرده مرده شور برده 🥴

از ۸۰ ملیون ایرانی نصفش رو زنگ میزنن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نه بازیه خارجی ندارم  مرسی که گفتی گلم 🌹🙏

خواهش می کنم 💙

خدا هدایتشون کنه  مرسی که جواب دادی گلم 🌹🙏

❤️❤️❤️