2777
2789
عنوان

انگیزه و اراده برای 😍لاغری😍

690 بازدید | 45 پست

خانمای زیبا ، چیکار میکنید که برای لاغری و کاهش وزن انگیزه میگیرید ؟

من قبلا سابقه کاهش وزن زیاد داشتم با رژیم، اما متاسفانه طی چند سال برگشت، الان دلم میخواد دوباره شروع کنم

ولی انگار اراده ندارم، مثلا پنج کیلو کم میکنم باز زود برمی‌گردم سر نقطه اول

شما چجوری اراده و انگیزه میگیرید برای لاغری؟

به چی فکر میکنید یا چه کاری میکنید که ارادتون تقویت بشه ؟

تا وقتی تغییر سبک زندگیتو نپذیری فایده ای نداره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه لباسای خوشگل اندام خوب هم میخاد و همیشه حسرت پوشیدنشونو دارم

منم از بچگی چاق بودم

فقط اون تایمی که لاغر شده بودم هر چی میخواستم میپوشیدم

الان بازم حسرته برام واقعا

بیشتر توضیح بده عزیزم، صرفا تغییر لایف استایل از نظر تغذیه و ورزش هست منظورت یا چیز دیگه ای؟

قبول کنی که تا اخر عمر باید سالم خوری و ورزش رو داشته باشی

ما فقط میگیم رژیم و وقتی به وزن دلخواهمون رسیدیم دیگه تمام! باز پرخوری میکنیم و..... 

باید قبول کنی که تا اخر عمرت باید رژیم باشی، تغییر سبک زندگیتو بپذیری خیلی زود موفق خواهید شد

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
قبول کنی که تا اخر عمر باید سالم خوری و ورزش رو داشته باشی ما فقط میگیم رژیم و وقتی به وزن دلخواهمو ...

کاملا درست میگی

من همین کارو کردم

ولی متاسفانه بخاطر فشار کاری شدیدی که اونموقع داشتم و بودن توی محیط بیمارستانی و برخورد با افرادی که کل زندگیشون مشکله برنامه تغذیه و ورزشم بهم ریخت

تازه غذامم زیاد نیست

فقط چون وقت نمیکنم خیلی سر وقت غذا بخورم میرم سمت شیرینی🤦

همین لامصب شیرینی و به موقع و سر وقت غذا نخوردن و خواب کم(دیر می‌خوابم زود پامیشم) دوباره بهمم ریخت

کاملا درست میگی من همین کارو کردم ولی متاسفانه بخاطر فشار کاری شدیدی که اونموقع داشتم و بودن توی م ...

اول برو ازمایش بده تا اگه بدنت کمبودی داره جبران شه

یکی از دلایل ناتوانی در رژیم همین مورده

تازه آزمایش دادم اوکی بود 

پس انگیزه و ارادت کم شده.... 

باید رو ذهنت کار کنی🥺

من میخوام برگردم به اندام ۱۸ سال پیشم که هرچی دوست دارم بپوشم کلی لباس تنگ شده دارم که دوستشون دارم میخوام دوباره اونا رو بپوشم 

وقتی زیاد سرپا وای میستادم پاهام خیلی درد میکرد زود خسته میشدم 

ولی الان دو ماهه تو رژیمم