2777
2789
عنوان

با بچه ای که

84 بازدید | 4 پست

با بچه ای که هروسیله یا خوراکی ببینه چه بیرون از خونه یا توخونه میخوادش  بگه میخوام باهاش بازی کنم بازور گریه بدینش من چه رفتاری داشته باشم جوریکه هر چی تو خونه ببینه بهشون بی تفاوت نیس میخوادش مثلا نوار چسب .قیچی خودکار قابلمه  چای کیسه ای یعنی در همین حد یعنی هر چی بفکرتون میرسه ببینه میگه بده من از صب تا شب همینه بعدشم همونجا یا میشکنه یا خرابش میکنه کل اسباب بازیهاشم شکسته امروز بخریم فردا خراب شدن  منطورم اینه به چیزی بی تفاوت نیس میگه بدین خرابش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد نباید ب بچه رو داد 

نیازم ب بحث و دعوا نیست 

گفت فلان چیزیو میخام اول حرف  میزنی قانع نشد ارتباط چشمی و بعدم بگو باشه باهات قهرم و بهت اینو نمیدم خطرناکه و بی محلش کن اما دورادور حواست باشه بزار گریه کنه 

یا اگر اسباب بازی خریدی بده بازی کنه ولی بگو اگ شکست و کثیف شد فلان خوراکیو برات نمیخرم ولی اگر درست نگهش داری جایزت ی اسباب بازی دیگس و.. خلاصه باید بفهمی زبون بچتو و بارش بیاری سخته ولی باید بتونی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه