2777
2789
عنوان

ی اتفاقی برام افتاده گیجم کرده

236 بازدید | 13 پست

من با همسرم مشکل دارم و خیلی وقته میرم پیش روان پزشک و روانشناس

مشکلاتم همش بخاطر رفتار شوهرمه 

با روان پزشکم انلاین صحبت میکردم ک عکسمو دیده بود تو واتس و همیشه اصرار داشت حضوری برم و خب ادم با پزشکای روانش معمولا راحت تر از بقیه است  بخاطر این ک همه زندگیشو بهشون میگه 

الان روان پزشک من احساس میکنم داره نخ میده رک حرف نمیزنه ولی تو حرفاش چیزایی میگه ک احساس میکنم داره نخ میده همشم میگه زندگیتون ک داغونه چرا تمومش نمیکنی 

بعد چندبار ک حضوری رفتم مطب این سری اومد بهم دست داد🙁الان منظورش چیه این 

حالا رفتاراش ک من برداشت کردم داره نخ میده زیاده ها ولی دست دادنش شوکه ام کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخاد حالا زندگیتو درست کنه یا خراب یه کلیپی هس میگه این روانشاسا تو زندگی خودشون موندن یبار راونشناسم بهم گفت جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره جوری زندگی کردم ک الان ۴ ساله دارم قسط همون یه روز میدم

این هم میتونی در نظر بگیری که

روانشناس و روانپزشک باید همدلی زیاد و رفتار توام بامهربانی با مراجع داشته باشه و مراجع هم که خودش مشکل داره خصوصا اگه از نظر عاطفی در زندگی مشکل داشته باشه، گاهی برای مراجع سوتفاهم پیش میاد که روانشناسش بهش نظر داره در صورتیکه یک توهم بیش نیست