سلام دختر من امروز یک ماهش میشه میخام ب خودم عادتش بدم میخام جز من پیش کسی اروم نشه اخه مادر شوهرم یه سره اینجاست و میگه بزرگ تر بشه همش میخام ببرم اونجا جیکار کنم از الان ک عادتش بدم ب خودم
به نظرم جای اینکه بخوای دخترتو خیلی به خودت عادت بدی جوری که تو یه لحظه نباشی اضطراب جدایی بگیره ، مادرشوهر شیرفهم کن که حق نداره تو تربیت و بزرگ کردن بچت کوچکترین دخالتی کنه .
حالا که نمیفهمه ولی از ۶ماهگی خودشون به پدر و مادر ذاتا وابسته ن اصن دو دیقه بری دسشویی با گریه دنبالت میاد نگران نباش هیچ وقت مادربزرگ جای مادر نمیشه
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
بزرگترین اشتباه وابسته کردن بچه به خودتونه. خدایی نکرده اگه یه روزی شما به هر دلیلی نباشی اون بچه وابسته باید پیش کی بمونه؟چقدر باید زجه بزنه بهونه مادرشو بگیره تا آروم بشه؟ دخترم ۳ماهشه هر وقت برم بیرون میبرم خونه مادرم تا اونجا هم بتونه بمونه
بستگی به مادر و مادربزرگ داره نوه دایی شوهرم جوری به مادربزرگش وابسته بود تا ۷سالگی ، ۱ شب خونه خود ...
خب این نوزاده عاخه فک کنم بوی مادرشو میش
ناسه فقط
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
اونم از نوزادی پیش مادربزرگ بوده همسایه دیوار به دیوار هستن و همش کنار هم بودن
منم شاغلم باید سال دیگه بچمو بزارم پیش مامانم نکنه منودوس نداشته باشه دیگه🥲تو دنیا همین بچه رو دارم فقط هیشکی جز اون دوسم نداره
منم میخواستم بعد اتمام استعلاجی زایمان برگردم سرکار ولی طبق گفته روانشناس و مشاور کودک نرفتم اگه مش ...
معلمم ،اگه پولش مهم نبود واقعا مرخصی بدون حقوق میگرفتم فقط ۹ماه با حقوقه ،ولی خب نزدیکه مدرسه م ده دیقه تا خونه مادرم راهه به جای ۲۴ساعتم ۲۰ساعت کار رد میکنن برام روزی نیم ساعت کمتر خداکنه وابسته نشه به مامانم واقعا دوس ندارم