2777
2789

الان سه ساله که اینمدلیه من خیلی ناگهانی سرفم میگیره و حدود یکی دوماه سرفه های خشک تک ولی خیلی قوی میزنم یکی دوبار بار دکتر رفتیم گفت برونشیت شده و دارو داد و به طور کامل درمان شد ولی عجیبیش اینه که هربار که درمان میشه با اینکه حتی بعد از خوب شدن هم یه مدت دارو هارو ادامه میدم تا کاملا از بین بره ولی یکی دوماه بعد دوباره بر میگرده و دوباره دحداقل دوماه طول میکشه تا درمان شه به چیزی حساسیت ندارم و هیچ علائم دیگه ایم همراهش نداره کسی تاحالا اینجوری شده ؟ یا میدونه دلیلش چی میتوته باشه؟ 

میشه لطفل فقط خواننده نباشید و هرچیزی که حس کردسد تو درنانش موثره بگید ممنونتون میشمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی به چیزی حساسیت نداری؟ من از کوچیکی حساسیت داشتم هیچ وقت نفهمیدم .تازه  فهمیدم به ...

به نظر نمیاد حساسیت باشه چون یه مدتی حتی گیاه خوار شدم ولی برگشت دوباره مگر اینکه به ننک یا چیزی تو این مایه ها باشه حساسیتم

به نظر نمیاد حساسیت باشه چون یه مدتی حتی گیاه خوار شدم ولی برگشت دوباره مگر اینکه به ننک یا چیزی تو ...

بعضی سبزیجاتم آلرژی زاست. یعنی تنقلات یا ادویه جات . پفک. میوه.شیرینی اصلا مصرف نمیکردی؟ اینایی که میگم منو خانواده من بهشون حساسیت داریم هر کدومم یه واکنشی داریم.یکیش سرفه خشک. کهیر یا دونه های ریز. خارش. من مطمئنم به یه چیزی حساسیت داری

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
بعضی سبزیجاتم آلرژی زاست. یعنی تنقلات یا ادویه جات . پفک. میوه.شیرینی اصلا مصرف نمیکردی؟ اینایی که م ...

نمیدونم شاید شما درست میگی شاید به تنقلاتی حساسیت دارم