2777
2789
عنوان

شروع دوباره#کنکور

287 بازدید | 12 پست

سلاممم من دو ماه درس نخوندم بخاطر بیماری الان دوباره قوی شروع کردم  .... دوس دارم اینجا گزارش کارام رو ثبت کنم اگه کسی هم دوست داشت بیاد ثبت کنه با هم بخونیم ....

امروز برای شروع روز اول با سر درد فراوان موفق شدم بخونم برنامه رو ..... ولی حیف ادبیات از برنامه امروز موند 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین  باز من آنقدر ناامیدم امسال رو ول کردم

چرااا منم بودم یکم ولی خیلیی برای امسال زحمت کشیدم روزی ۱۷ ساعتم خوندم حتی از تابستون تا دی ماه  ولی از پایان دی مریض شدم و نخوندم یه ماه و خورده رو برای همین گفتم من که این همه تلاش کردم ول نکنم امسال رو این ۳ ماه هم بخونم .

توام بخون ناامید نباش موفق باشی 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
عمومی هم میخونی؟ من نمیدونم بخونم یا بزارم برا بعد کنکور اردیبهشت🥲

ارع خیلی وقته میخونم عمومی 

ساعتو ببر بالا 

تا ۱۷ ساعت میخوندم تا آخر دی ماه 

الان مریضم واقعا فشار میارم به خودم خیلی حالم بد میشه برای همین یکم سختمه متاسفانه