2777
2789
عنوان

شما جای ما بودین چیکار میکردین ؟

108 بازدید | 4 پست

خانما من با یه خانمی از آشناهای خودم  به مشکل خوردم و بدون دعوا بهش گفتم دیگه نمیخوام باهاش ارتباطی داشته باشم 

چند ماه پیش تو مهمونی خونه کس دیگه ای اونا هم بودن و من با همسر اون آقا صحبت کردم اما جوابم رو ندادن و من خیلی ناراحت شدم تو دعوای من و خانمش دخالت کرد ( خانمش از خونواده ی کنه)

یکی دوبار دیگه هم خونه پدری من بودن و آقا از در اومدن تو به همه سلام کردن و دستشون رو کردن به من 

حالا بعد از چندین ماه اون آقا به همسر من زنگ زدن و همسر من تلفنشون رو بخاطر رفتارش با من جواب نداد در صورتی که اونا هیچ مشکلی با هم نداشتن 

بنظرتون همسرم کار درستی کرد ؟ 

من بهش گفتم الان تو یکی هستی مثل اون و بیخود خودتو دخالت دادی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اره کار درستی کرده تو و همسرت یه روحین در دو بدن ،خانواده اید

ممنون از نظرت 

چون خودم از دخالت کردن اون آقا تو رابطمون خیلی دلخور شدم با اینکه بابت اینکه همسرم پشتمه خوشحال شدم اما به درستی کارش شک دارم 

ممنون از نظرت  چون خودم از دخالت کردن اون آقا تو رابطمون خیلی دلخور شدم با اینکه بابت اینکه هم ...

ببین اگه تو دعوا کرده بودی و همسرت رو دخالت میدادی من میگفتم چقدر زشت

ولی وقتی اونا خودشون دخالت کردن شما هم مقابله به مثل کردین به نظرم بد نیومد