2777
2789
عنوان

میخام هیچی نفهمم

124 بازدید | 10 پست

اکثر آدمای اطرافم فقط ب ظاهر دوستن و باهام خوبن ته دلشون چشم دیدنمو ندارن ولی من احمق واسه همشون دلسوزم کاش نمیفهمیدم و انقد ناراحت نبودم الان یا شوهرم پول داده خاهراشو پدرشو فرستاده هوایی کربلا همه هزینه هاشونم میده کاش نمیفهمیدم و انقد حرص نمیخوردم فهمیدم خاهر شوهر کوچیکم  ک بظاهر ادا خاهرا رو در میاورد پشتم حرف زده وقتی اینا رو نمیدونستم خیلی حالم بهتر بود الان ک فهمیدم حالم بده استرسی شدم باز و باردارم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باباش اگر دستش خالی باشه  اشکالی نداره اما خواهرهاش خیلی زور داره

پدرش کلا همه هزینه هاش با شوهرمه طبقه پاین خونمون آورده نشستن خونه هم مال ماست 

خاهراشم همیشه وبال ماست

خوشحال باش شوهری داری که توانا ای داره میتونه اینطور خرج کنه . اگر نداشت و محتاج دیگران بود خوب بود ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اره عزیزم،خیلی وقتها بی خبری خیلی بهتره،منم میگم هرچی میخان پشت سرم بگن،ولی من نفهمم،یا یک فضول خبرن ...

آره شوهرم ک کار خودشو میکنه همیشه پول میده ب خانوادش خانواده شوهرم ک همیشه حرف میزنن ولی من دیگه کشش ندارم میخام نفهمم نشنوم حالم خوب باشه نمیشه ک بشه هی عصاب خوردی حرص و جوش دیگه عصاب ندارم واقعا 

خوشحال باش شوهری داری که توانا ای داره میتونه اینطور خرج کنه . اگر نداشت و محتاج دیگران بود خوب بود ...

چرا خرج دیگران بکنه تو این زندگی منم حق دارم نمیخام انقد خرج خانوادش کنه چرا از شوهراشوم پول نگرفتن چرا شوهر احمق من باید خرج اونا رو بده 

خودتو بزار جای من یه دیقه 

آره شوهرم ک کار خودشو میکنه همیشه پول میده ب خانوادش خانواده شوهرم ک همیشه حرف میزنن ولی من دیگه کشش ...

اره گلم درکت میکنم،منم باخانواده شوهرم ۲۰سال تویک ساختمون دوطبقه بودیم،بنده خداها پیربودن،عیدنوروز به پسرم عیدی میدادن،من خوشحال میشدم،بعدچندسال شوهرم گفت خودم میدادم بهشون که بدن،اینقدرناراحت شدم،که من چقدربیخودتشکرمیکردم،واسه پول خودمون،حالا این یک نمونش بود که یادمه،خدارحمتشون کنه فوت شدن،ولی حق داری هرچی بگی

چرا خرج دیگران بکنه تو این زندگی منم حق دارم نمیخام انقد خرج خانوادش کنه چرا از شوهراشوم پول نگرفتن ...

عزیزم بعضی انسانها مهرطلب هستن . لذت میبرن از اینکه برای دیگران خرج کنن و این‌گونه مورد مهر و محبت دیگران قرار بگیرن . شما تند نرو سعی کن به مرور بهش بفهمونی که وقتی صاحب خانواده شدی باید خانواده خودت برات بر همه کس اولویت داشته باشه . خصلت های ذاتی افراد فوری عوض نمیشه . 

زمان میبره 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .