2777
2789
عنوان

چشم شور زن عمو

167 بازدید | 11 پست

دندونمو به اجبار روکش کردم تا دید گفت وای فلان و بیسار دندون کناریش نصفش رفت 

گفت پوستت چه خوبه در طول یک هفته لک اوردمو چروک 

تازه پارسال طلاهامو دید گفت چقد طلا داری بعد یه اتفاقایی افتاد مجبور شدم بفروشم 

چیکار کنیم از چشم بد در امان

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 

پناه بر خدااا 

این از صدتا دشمنم بدتره که ادم به خاک میکشونه 

صدقه بده 

اسفند دود کن 

ایه الکرسی بخون 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چیزی میگه سه بار بگ و ماشاالله لا حول ولا قوة الا بالله

بعضیا چشمشون  خییییلی شوره این چیزا فایده نداره منم زن عموم چشمش شوره ان یکاد  میخونم فایده نداره  از بس انرژیش منفیه

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

مام یکی داشتیم گفت ظرفه چقدر قشنگع زارت پامون رفت توش شکست

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
بعضیا چشمشون  خییییلی شوره این چیزا فایده نداره منم زن عموم چشمش شوره ان یکاد  میخونم فاید ...

چرا همه زن عموها چشمشون شوره🤣 منم زن عموم چشمش شوره آخه😐😂

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
چرا همه زن عموها چشمشون شوره🤣 منم زن عموم چشمش شوره آخه😐😂

🤣🤣🤣🤣🤣 اییی خدااا

فامیلای زن عموی من پدربزرگمو  چشم زدن  فرداش مرد !

عمه منم جدیدا چشمش  شوره بخاطر حسادت

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

🤣🤣🤣🤣🤣 اییی خدااا فامیلای زن عموی من پدربزرگمو  چشم زدن  فرداش مرد ! عمه منم جدیدا چ ...

یه سنگ نمک بگیرید بذارید تو خونه وقتی میان اونجا

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید

از کجا بگیرم

عطاری؟

گآهی وقتا تلفتی میحرفه بازم چشم میزنه اونو چیکار کنم؟

گآهی وقتا تلفتی میحرفه بازم چشم میزنه اونو چیکار کنم؟

مثلا چیزی برایش تعریف می‌کنی که چشم بزنه؟

من خودمم یه مورد دارم تو فامیل دیگه.. قشنگ برگشت بهم گفت چقدر خوشگلی من رفتم تو آشپزخونه چند دقیقه نگذشت ظرف الکی از دستم افتاد چهل تیکه شد

واسه همین تا حد امکان باید دوری کنی از اینجور ادما

ارتباط تلفنی رو کم کن

اون ذکری که گفتم حتما بگو وقتی پیششی