2777
2789
چرا زد ولی مریضاش زیاد بود اومد تند تند انجام داد من هم از بچگی مقعدم تنگ بوده ... بعد کولونو ورم کر ...

نه بابا مگه الکیه، پیش دکتر مطمین بری احتمال اینکه خوب شی بالاست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا مگه الکیه، پیش دکتر مطمین بری احتمال اینکه خوب شی بالاست

عزیزم از ظاهر مقعدت بعد عمل هم برام میگی ؟ اینکه زایده های مقعدت هم رفع شده ؟ جای عمل و بخیه برات مونده یا نمونده 

اصلا پول برام مهم نیست فقط سلامتیم برام مهمه من روحیه خیلی بدی تو مریضی دارم ... شما ظاهرش هم برات ا ...

من زایده زیادی نداشتم و فقط به زایده خیلی کوچیک‌بود که با لمس متوجهش شدم و ندیدمش هیچوقت😁 الان نییس

عزیزم از ظاهر مقعدت بعد عمل هم برام میگی ؟ اینکه زایده های مقعدت هم رفع شده ؟ جای عمل و بخیه برات مو ...

برا من هرچی بود داخل بود و بیرون زایده ی خاصی نداشتم

کلا بیرون مقعدم تغییری نکرده و بخیه ای نبود که بکشه 

اصلا دکتر بخیه نمیکنه و زخمش رو باز میذاره و باید بعد عمل تا ۲ ماه گاز استریل بذاری داخل مقعدت 

من زایده زیادی نداشتم و فقط به زایده خیلی کوچیک‌بود که با لمس متوجهش شدم و ندیدمش هیچوقت😁 الان نییس

چقدر خوب مرسی گلم از جواب هات خیلی دلگرمم کردی من هم پیشش میرم برای ویزیت ... شما کدوم بیمارستان عمل شدی ؟

چقدر خوب مرسی گلم از جواب هات خیلی دلگرمم کردی من هم پیشش میرم برای ویزیت ... شما کدوم بیمارستان عمل ...

خواهش میکنم، چون میدونم چه دردی میکشی و چه قد استرس زاست دلم میخاد خیالت راحت باشه و امیدوار باشی 

ایشالا عمل میکنی و به زندگی عادی برمیگردی