2777
2789
برا اینکه خیالت راحت بشه خودت درمورد دکتر محسن تولیت کاشانی تو اینترنت سرچ کن و نظرات رو درموردشون ب ...

ببخشید خیلی سوال میکنم اسم عملت چی بود ؟ شقاق ت زایده پوستی هم اورده بود اونم برات برش داشت 

فقط شقاق بود یا همراهش همورویید هم عمل کردی ؟ تو این ۴ ماه تونستی فعالیت مثل ورزش داشته باشی یا نه خ ...

من فکر میکردم فقط شقاقه ولی همورویید داخلی و خارجی و تنگی مقعد هم داشتم! اره بابا یه هفته ای کامل درد عمل از بین میره 

من منظورم این بود که ۴ ماه طول کشید تا موقع دفع هیچ درد و سوزشی نداشته باشم و کاملا خوب شم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر میکردم فقط شقاقه ولی همورویید داخلی و خارجی و تنگی مقعد هم داشتم! اره بابا یه هفته ای کامل در ...

من از وقتی این طوری شدم خواب و خوراک ندارم همش فکر میکنم ناقص شدم و ممکنه نتونم در اینده کنترل مدفوعم و داشته باشم دارم داغون میشم 

ببخشید خیلی سوال میکنم اسم عملت چی بود ؟ شقاق ت زایده پوستی هم اورده بود اونم برات برش داشت

عمل سنتی انجام داد و با لیزر نبود و دکتر تولیت همیشه عمل سنتی میکنن و طبق سرچی که کردم سنتی بهتر و درست تر هم هست 

من از وقتی این طوری شدم خواب و خوراک ندارم همش فکر میکنم ناقص شدم و ممکنه نتونم در اینده کنترل مدفوع ...

درکت میکنم درد خیلی بدیه و کاملا تو روحیه ادم تاثیر میذاره

من ۶ سال بود دچارش بودم و واقعا اذیت شدم 

اگه میدونستم با عمل خوب میشه خیییلی رودتر این کارو میکردم

چند وقته که شقاق داری؟

والا من هی در اثر یبوست داشتم زخم میشدم نه درد داشتم نه خونریزی فقط یک پوست اضافه اومده بود  رفتم کولونو زد یکدفعه زخم شقاقم و باز کرد چون مقعدم تنگ بود با زور رد کرد

والا من هی در اثر یبوست داشتم زخم میشدم نه درد داشتم نه خونریزی فقط یک پوست اضافه اومده بود رفتم کو ...

ای بابا، حتما حرفه ای نبود طرف

لوبریکانت هم براتون نزد؟

ای بابا، حتما حرفه ای نبود طرفلوبریکانت هم براتون نزد؟

چرا زد ولی مریضاش زیاد بود اومد تند تند انجام داد من هم از بچگی مقعدم تنگ بوده ... بعد کولونو ورم کرد زد بالا ورمش ... الان با خودم میگم با کولونو این طوری شدم با عمل که باز میکنن دهانه مقعدو نکنه جاهای دیگم زخم بشه 

الان سه ماهه هم درد دارم هم خونریزی ... مثل سگ پشیمونم چرا کولونوسکپی کردم

دور از جون، حالا اتفاقیه که افتاده 

ببین متاسفانه شقاق وقتی مزمن شه خوب نمیشه و هی میره و برمیگرده، من تو مقالات خارجی درموردش خوندم و این رو فهمیدم که تنها راه درمان شقاق مزمن عمل اسفکترونومی هست و احتمال خوب شدن بعد عمل هم ۹۵ درصد بیشتره 

خیلیا عمل میکنن، اصلا نگران نباش و خودت رو نجات بده 

دکتر خیلی مهمه، برو پیش تولیت دستمزدش بالاست ولی خوب میشی بعدش

دور از جون، حالا اتفاقیه که افتاده ببین متاسفانه شقاق وقتی مزمن شه خوب نمیشه و هی میره و برمیگرده، م ...

اصلا پول برام مهم نیست فقط سلامتیم برام مهمه من روحیه خیلی بدی تو مریضی دارم ... شما ظاهرش هم برات اوکه شده و دیگه زایده  هاش هم رفع شده ؟