2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرتا دخت

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
اولین اسمی که انتخاب کردیم آیدا بود، حالا داریم سایر گزینه ها رو هم بررسی میکنیم ، دلارا هم لحن و آه ...

سلام عزیزم ببخشید تو این تایپیکت اومدم ... شما قبلا عمل شقاق و همورویید شدید .. راضی هستید یا نه اگه راضی هستید پیش کدوم دکتر عمل کردید من سه ماهه دچار درد خونریزی شدید شدم هیچ دکتری هم نمیشناسم برم میشه راهنماییم کنی 

سلام عزیزم ببخشید تو این تایپیکت اومدم ... شما قبلا عمل شقاق و همورویید شدید .. راضی هستید یا نه اگه ...

سلام عزیزم، متاسفم که دچار این درد وحشتناک شدید، من پیش دکتر تولیت عمل کردم پارسال و کاملا خوب شدم

البته بعد عمل و باقی عمر همیشه باید رعایت کنی و حواست به تغذیه و داشتن تحرک باشه وگرنه میتونی مثل هر فرد دیگه دوباره دچارش بشی

سلام عزیزم ببخشید تو این تایپیکت اومدم ... شما قبلا عمل شقاق و همورویید شدید .. راضی هستید یا نه اگه ...

من خیلی درمورد دکتر محسن تولیت کاشانی تحقیق کردم و با دو نفر که پیش ایشون عمل شدند هم صحبت کردم و هردو گفتن کامل خوب شدند و منم اعتماد کردم بهشون و واقعا راضیم

پیش دکتر دیگه ای نرو مثلا روبیک بهبو یا شهرام منوچهری رو اصلا نرو چون چند نفر گفتند بدتر شد حالشون 

اگر شقاقت مزمن شده یعنی بیشتر از یک ماهه دچارشی احتمال خوب شدنش با دارو و پماد کمه، برو دکتر و عمل کن و خودت رو نجات بده

عملش واقعا درد زیادی نداره، فوقش دو روز اول درد داری و بعدش هی کمتر و کمتر میشه و دیگه اصلا قابل مقایسه با اون دردی که قبلا هنگام دفع و بعدش داشتی نیست

نمیگم بعدش موقع دفع اصلا درد نداری ، برای خود من حدود ۴ ماه طول کشید تا کاملا دفع بی درد و عادی داشته باشم 

برا شما ممکنه زودتر یا دیرتر اتفاق بیفته و این بستگی به بدن شما و تغذیه تون داره

برا اینکه خیالت راحت بشه خودت درمورد دکتر محسن تولیت کاشانی تو اینترنت سرچ کن و نظرات رو درموردشون بخون

تحصیلاتشون و تجربشون خیلی بالاست، تخصصشون رو از دانشگاه آکسفورد انگلیس گرفتند.

من که پیششون رفتم و ازشون پرسیدم اگه عمل کنم چند درصد احتمال داره خوب شم گفتن ۹۹ درصد و همینطور هم شد

اگر شقاقت مزمن شده یعنی بیشتر از یک ماهه دچارشی احتمال خوب شدنش با دارو و پماد کمه، برو دکتر و عمل ک ...

فقط شقاق بود یا همراهش همورویید هم عمل کردی ؟ تو این ۴ ماه تونستی فعالیت مثل ورزش داشته باشی یا نه خطرناک هست برای بعد عمل