نمیدونم بخدا فقط میدونم عوض کردن حتی شناسنامه جدیدم گرفتن برو ثبت احوال بپرس
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
خیلی قشنگه ک ولی میشه عوض کنی منم دختر داییم اسمدخترشو گذاشته بود کیانا بعد شیش ماه رفت عوض کرد گذاش ...
سلام عزیزم، بخشید لفظی عوض کردن یا تو شناسنامه هم تغییر دادن؟ میشه بپرسین آیا شناسنامه توضیحات خورد؟ از اول سارینا صداش زده بودن یا بعد شش ماه تازه گفتن سارینا؟ بقیه حمایت کردن و اسم جدید رو گفتن؟
سلام عزیزم، بخشید لفظی عوض کردن یا تو شناسنامه هم تغییر دادن؟ میشه بپرسین آیا شناسنامه توضیحات خورد؟ ...
اسمشو کیانا گذاشته بودن تو شناسنامه ولی تا شیش ماه کیانا صداش میزدن اما چون اسم داداشش سیناس واس همین الان ک بزرگ شده میگه کسی ب من نگه کیانا من سارنیام
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️