2777
2789
عنوان

بنظرتون ترنسم؟؟؟؟

276 بازدید | 10 پست

من رفتارام خیلی پسرونس و همچنین علایقم موهام پسرونس و لباسای پسرونه میپوشم بنظرتون ترنسم؟؟؟ اگه اینجا روانشناس یا دکتر مخصوصش هست بهم درخواست بده

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

من اطلاعی در این مورد ندارم اما من موهام پسرونه س رفتارای پسرونه هم کم و بیش شاید داشته باشم لباس های پسرونه هم می پوشم اما علایق دخترونه هم دارم و ب شدت عاشق جنسیتم هستم این دلیل بر چیزی ک شما گفتید نبود

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنی باید پسر باشی؟ از نظر روحی و روانی با بدنت به خاطر ویژگی‌های زنانه‌ش مشکل داری؟

آره

آره اصلا دوست ندارم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

حست چی نسبت به جنس مخالفت اون چه جوریه؟

پسرا رو عین ی دوست عادی میبینم نه دوست پسرو... 

پسرا رو عین ی دوست عادی میبینم نه دوست پسرو...  

خب عزیزم مشکلت مثل اینکه جدیه بهتره بری پیش یه روانپزشک بهتر میتونه کمکت کنه 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
خب عزیزم مشکبت مثل اینکه جدیه بهتره بری پیش یه روانپزشک بهتر میتونه کمکت کنه 

ممنون