2777
2789

دوستان من بیشتر رفتارهای شوهرمو درک نمیکنم، خواستم ببینم برای من عجیبه یا شوهرم رفتارش غیر عادیه.. هنوز تو شوکم!!!! 

قرار بود برا عید برم خرید هفت و سین و لباس . لباسای بچه م کوچیک شده بود گذاشتم عید بخرم براش.  خلاصه ی روز وقت کردم بچه رو بذارم پیش یکی برم بازار.   شوهرم از چند روز قبل اطلاع داشت و گفته بودم پول واریز کنه برام. 

ادامه ش رو میگم الان

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه رفتمو هفت سین و لباس و خرت و پرت خریدم. این وسط یه لباسم برا شوهرم خریدم. گفتم این همه خرید کردم چرا برا اونم ی چیزی نگیرم.    ی لباس خونگی حدود سیصد تومن. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

پست اول مینوشتی عزیزم اینطوری‌ادم باید خیلی منتطر بمونه

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

با ذوق اومدم خونه.. همه ریختم وسط حال. گفتم بپوس ببینم سایزت میشه ی نه.. اینم براتون گرفتم.   لباسو پرت کرد با داد و هوار و دعوا.. مگه من ازت لباس خواستم!    چیزی بخوام خودم میرم میخرم. بین این همه خرج دمه عیدی پول زدم نیازاتو بخری. برا خونه برا بچه...   رفته بودی برا این؟؟      انقدر دلخور شدم حتی باز نکردم ببینم بقیه وسایلو.. حرصم گرفت گفتم پس میدم.. 

آره پس بده

هنوز تو شوکم...   میگم گرون نگرفتم که.. دیدم خوشم اومد گفتم اینم براتون بگیرم.    باز حرف خودشو میزد..       

چرا مردان اینجورین آخه

پست اول مینوشتی عزیزم اینطوری‌ادم باید خیلی منتطر بمونه

عزیزم کار مهم تری داری برو.