2777
2789
عنوان

بیاین از سیاست هاتون تو رابطه بگین .

| مشاهده متن کامل بحث + 3880 بازدید | 153 پست
کجا راحت تری حرصم میگیره میخواستم یه نفر رو جذب خودم کنم نتونستم همش میگم اگر خوشگل بودم جذبم میشد&n ...

عزیزم همه خوشگلن ولی بعضیا کاریزماتیک هستن شخصیشون زود آدمو جذب میکنن من خودم خیلی زود رنجم

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..
عزیزم شاغلی؟

اره ولی چفایده پول دارم ولی انگار بدرد کسی نمیخورم  اونی که  میخواستم پرستیژ کاریش  حتی یک دهم من هم نبود بامدرکش شاید باید ابدار چی میبود ولی به لطف پارتی حسابدار بود من بدبخت هم عاشقش چ فایده  یارپ اصلا منو ندبد حس بدی دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی چفایده پول دارم ولی انگار بدرد کسی نمیخورم  اونی که  میخواستم پرستیژ کاریش  ح ...

گلم شغلت چیه ما دخترا خودمون پسرا را می‌بریم بالا 

عزیزم همه خوشگلن ولی بعضیا کاریزماتیک هستن شخصیشون زود آدمو جذب میکنن من خودم خیلی زود رنجم

نه فکر نکنم بحث کاریز ماتیک بودن نیست بحث اینه که من چرا نتونستن جذبش کنم تا یه جایی اوردمش جلو ولی صحبت کشیده نشد  مثلا منو میدید توجع مبکرد منتظر بود نگاش کنم . بهم لبخند میزد ولی  چون نشد خرف بزنیم سرد شدیم 

گلم شغلت چیه ما دخترا خودمون پسرا را می‌بریم بالا  

من بازرس  و حسابرس اون شرکت هستم یه ه چیزی در حد هییت مدیره و مدیر عامل در امد چند برابری از اون دارم  اون قانون  کار چ فایده 

نه فکر نکنم بحث کاریز ماتیک بودن نیست بحث اینه که من چرا نتونستن جذبش کنم تا یه جایی اوردمش جلو ولی ...

خب باید خودش پیشقدم میشد 

من بازرس  و حسابرس اون شرکت هستم یه ه چیزی در حد هییت مدیره و مدیر عامل در امد چند برابری از او ...

عزیزم موقعیت شغلیت خیلی خوبه یعنی شخص مورد نظر ک معیار شما را داشته باشه گیر نیومده؟

خب باید خودش پیشقدم میشد 

اول خودش نشون داد که که از من خوشش میاد وگرنه من جریت نگاه کردن بهش رو نداشتم وقتی نشون داد منم جریت  کردم اون وقتی که  اون با سور وحرارت بمندنگاه کرد من از اونجا رفتم تا یکماه  

اول خودش نشون داد که که از من خوشش میاد وگرنه من جریت نگاه کردن بهش رو نداشتم وقتی نشون داد منم جریت ...

اره این سرد میشه موقعیت جدید انشالا گیر بیاد 

ولی در حد خودتون باشه پسر ک پایین باشه دختره پایین میکشه

عزیزم موقعیت شغلیت خیلی خوبه یعنی شخص مورد نظر ک معیار شما را داشته باشه گیر نیومده؟

شاید چون سرو وضعم ساده اس  بخدا خسته شدم  قبل در امد یاد بدهید چطور زنانگی داشته باشن