اره ولی چفایده پول دارم ولی انگار بدرد کسی نمیخورم اونی که میخواستم پرستیژ کاریش حتی یک دهم من هم نبود بامدرکش شاید باید ابدار چی میبود ولی به لطف پارتی حسابدار بود من بدبخت هم عاشقش چ فایده یارپ اصلا منو ندبد حس بدی دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم همه خوشگلن ولی بعضیا کاریزماتیک هستن شخصیشون زود آدمو جذب میکنن من خودم خیلی زود رنجم
نه فکر نکنم بحث کاریز ماتیک بودن نیست بحث اینه که من چرا نتونستن جذبش کنم تا یه جایی اوردمش جلو ولی صحبت کشیده نشد مثلا منو میدید توجع مبکرد منتظر بود نگاش کنم . بهم لبخند میزد ولی چون نشد خرف بزنیم سرد شدیم
اول خودش نشون داد که که از من خوشش میاد وگرنه من جریت نگاه کردن بهش رو نداشتم وقتی نشون داد منم جریت کردم اون وقتی که اون با سور وحرارت بمندنگاه کرد من از اونجا رفتم تا یکماه