2777
2789
عنوان

کیا ریزش مو دارن؟بیااااین

140 بازدید | 10 پست

بچه ها من واقعاااا خسته شدم انقدددد مو جمع کردم

شما چه کاری برای موی خودتون کردید

من امروز نوبت دکتر داشتم زنگ زدن کنسل شد هنوز چکاب هورمونی ندادم نمیدونم شاید بخاطر هورمون باشه؟

شما تا الان چیکار کردین که جواب داده باشه خواهش میکنم صواب داره بگید

تعداد رای : 5
نظرسنجی
دارم کچل میشم!!
5
100%
نه موهام اوکیه
0
0%

ریزش مو چند تا دلیل داره به ترتیب از درمان راحت به تقریبا غیرممکن : استرس، کمبود ویتامین و سبک زندگی، هورمونی، ارثی. 

اگه از استرسه که درمانش کنی تموم میشه

اگه از کمبود ویتامینه با چند تا قرص ویتامین و غذا های سالم درست میشه.

اگه هورمونی باشه با صد تا ویتامین هم نمیشه جمعش کرد حتما باید از ریشه درستش کنی، ممکنه از تیروئید باشه، تنبلی تخمدان و مقدار زیاد هورمون تستسترون و... که برای اینا هم قرص هورمونی باید بخوری.

ارثی هم تا جایی که من میدونم فوق فووووقش ۱۰ درصد درمان شدن.

اول بشناس از چیه و حتما تست هورمون بده، نگران نباش ریزش هورمونی اکثرا رفع میشه، ریزشت به هر دلیلی هم که بود روغن تراپی و رعایت ها مثل استفاده نکردن از اتو مو و خیس شونه نکردن مو و اینجوری چیزا رو حتماااا انجام بده همیشه. 

من تنبلی تخمدان دارم و احتمالا بعدا کم کاری تیرویید هم بگیرم فعلا توی خودم چیزی ندیدم ریزشم فوقش ۴۰ تا در روزه و موهام معمولی و خوبه. اما میترسم بزرگتر که شدم بدتر بشه.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریزش مو چند تا دلیل داره به ترتیب از درمان راحت به تقریبا غیرممکن : استرس، کمبود ویتامین و سبک زندگی ...

اول ممنون بابت توضیحت

بعدش استرس و کم خونی دارم قرص اهن و مولتی ویتامین و زینک و.. میخورم

رعایتم میکنم براحمام و سشوار و این چیزا 

خدا کنه خوب شه ممنون

اول ممنون بابت توضیحت بعدش استرس و کم خونی دارم قرص اهن و مولتی ویتامین و زینک و.. میخورم رعایتم م ...

لطفا یه آزمایش هورمونی هم بده خیال خودت راحت بشه، برای هورمونی دیر اقدام کنی ممکنه اصلا در نیاد دیگه.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
لطفا یه آزمایش هورمونی هم بده خیال خودت راحت بشه، برای هورمونی دیر اقدام کنی ممکنه اصلا در نیاد دیگه ...

اره دکتر وقت رو کنسل کرد تنبلی تخمدان ندارم ولی به تیروئیدذمشکوکم

اره دکتر وقت رو کنسل کرد تنبلی تخمدان ندارم ولی به تیروئیدذمشکوکم

امیدوارم اونم نداشته باشی.

سلام اگر شوره سر داری یا پشت سرت قارچ نازک سفید رنگ داری

درمانش موقع حموم کردن سرتو موهاتو با نمک صورتی حل شده در اب گرم  درمانش هست خیلی اثر بخشه

حتی ریزش مو رو هم کمتر میکنه

چربی سر رو هم که حل میکنه

تست کن

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

در هر جا هر مکان پاره وقت

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه+با تخفیفات پلکانی ماهانه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم

@trustisho روبیکا

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا