2777
2789
عنوان

هیزی کردن مریضیه یاچی؟

934 بازدید | 47 پست

همسایه امون  اومده به مادرم گفته پسرتون خیلی بی ادبه نه نگاه میکنه نه سلام میده...

بار ها مادرم از کنارم رد شده و نشناختمش از بس سرم پایین بوده...

به نظرتون پسری که سرش پایینه و به خانم ها نگاه نمیکنه کار اشتباهی میکنه؟

شما دوست دارید یکی هیز هیز سر تا پا تون رو نگاه کنه؟

اگه ببینی یه آقایی نشسته و داره دونه دونه خانم هارو نگاه میکنه تو دلت چه فکری در موردش میکنی؟

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅

شخصیت هرزه و هَوَل و بی لِوِل 🗿

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو که گفتید...بعدش دعاش کنید درست بشه 😉

کیو 🫥😂 ؟ 

من آدم هیزو گفتم 🗿

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界