2777
2789
عنوان

عیدی به خواهرشوهر و بچه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 42 پست
نه اصلا اونا به ما عیدی میدن ،بزرگترا به کوچیکترا

تو خونواده ما رسم برادر به خواهر عیدی میده.ما هم به مادرامون هم خواهرشوهرم عیدی میدیم.منم که خواهر ندارم به داداش کوچیکم عیدی میدیم.بعد پدر شوهرم به عروسا و دخترش عیدی میده.🫢شوهرم اون سال اول من نبودم به جاریم عیدی داده بود.سال بعد من بودم برادر شوهرم به من عیدی نداد.منم نزاشتم دیگه شوهرم به زنش عیدی بده😂

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی این رسم شهرتون هست؟؟؟

اره 🫢😂

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.
تا حالا به خواهر شوهرم عیدی ندادم ولی همیشه عیدی گرفتم

خواهرشوهرم فقط به شوهرم یدونه جوراب میده🥴😂

هوم منم شاید پول بدم .

اره پول بده همون ۵۰۰ رو به بچش.

به خودش نده

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
الهی به شما یعنی عیدی نمیده

نه مهم هم نیست برام .من میگم کلا رسم مضخرفی داریم .من میام خونت تو بیا خونم .من عیدی میدم تو هم بده.کلا کاش برداشته بشه این رسومات

اره پول بده همون ۵۰۰ رو به بچش. به خودش نده

اره همون ۵۰۰ میزارم پاکت برای بچه اش

عیدی ما فقط به بچه‌ها میدیم برای بزرگترها روز مادر یا پدر کادو میدیم و همچنین روز تولدشون دیگه عیدی ...

ما بچه فقظ همین رو داریم چندماهشه.دیگه بچه نداریم.