2777
2789
عنوان

مردم چه قدر بیشعور شدن

591 بازدید | 48 پست

امروز از مدرسه داشتم برمی گشتم خونه سر کوچه که بودم یه پسر بچه ی کوچولو مثلا ۳ یا ۴ساله داشت می آمد مامانش هم پشتش بود پسره به نظر قیافش بامزه می آمد من که داشتم می آمدم پایین اون بم نگاه کردم خو من لبخند زدم بعد که از کنارم رد شد محکم زد به پام (یه خورده بالا تر از زانو) من بی سر و زبون مونده بودم چه کار کنم بعد حالا پسر بود ما گفیتم کوچولو ولی مامانش برگشته میگه ببخشیدا همین جوری من جای مامنه بودن پسره رو پارههههههه می کردم بمیرن ایشاالله  انقدر تهران پر روستایی موستایی شده البته من به کس خاصی اشاره ندارم چون بعضی ها واقعا محترمن ولی ..

مامانم حساس دیگه چیزی بهش نگفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه حالا بی سر زبونی 

که میخوای پاره کنی

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

من جاش بودم پارهههه که نمیکردم بچمو ولی ازت خیلی معذرت خواهی میکردم و بچمو یجوری ادب میکردم ک از این کارا نکنه یعنی جفتک میندازی بچه 😑 

خیلیم زشته تا چیزی میشه اسم دهاتی و روستایی میارین وسط 😏