2777
2789
عنوان

روند بالا رفتن بتام خیلی کم بوده الان چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا میرم پیش دکتر

برو  منم اینجوری بودم گفت که لقاحت دیر تشکیل  به  جنین شده   بوه منم ۲ سالشه الان   فعلا نگران نباش تا  سونو 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
چیکار کردن وقتی فهمیدن خارج رحمه 

اول آمپول زدم که ۹۰ درصد با آمپول دفع میشه ولی از من خیلی بزرگ شده بود و خونریزی کردم واسه همین عمل شدم و مجبور شدن لولمو  خارج کنن

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
نگران خارج رحمی بودنشم نزنه اینور اونورم بترکونه

نگران نباش فردا برو دکتر ببین چه خبره. بعد بمن خبر بده  ان شالله چیزی نیست 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
اول آمپول زدم که ۹۰ درصد با آمپول دفع میشه ولی از من خیلی بزرگ شده بود و خونریزی کردم واسه همین عمل ...

عزیزم بعد خارج رحمی چکار کردی؟

من ۶سال ناباروری دارم فرزند ندارم

دوماه پیش فهمیدم باردارم و خارج رحمیه

دوماه درگیرش بودم😓 الان بتام صفر شد اما همچنان درد دارم

بعدش باید برم عکس رنگی؟ یا چکارکنم ک تو بارداریای بعدی تکرار نشه😫😓

خیلی درد کشیدی؟

اولش اصلا درد نداشت اواخر که آمپول زدم دل درد گرفتم بعدش عمل شدم که عمل راحتی بود و خداراشکر زیاد سختی نداشت شمام برو سونو مطمئن شو

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
عزیزم بعد خارج رحمی چکار کردی؟ من ۶سال ناباروری دارم فرزند ندارم دوماه پیش فهمیدم باردارم و خارج ر ...

چطور بود دردت من اصلا هیچ دردی ندارم علایم بارداریم ندارم 

🌸

چطور بود دردت من اصلا هیچ دردی ندارم علایم بارداریم ندارم 

منم هیچ علایم بارداری نداشتم

بتام ی هفته بعد موعدم ۱۱۳ شد بعد ۵روز ۱۱۸ بعد ۲روز ۱۳۲

شک کردن ب خارج رحمی

سونو واژینال تو رحم هیچی ندیدن

گفتن خارج رحمیه

دو بار سونو شدم تا تو لوله راستم ی ضایعه دیدن.

منم هیچ علایم بارداری نداشتم بتام ی هفته بعد موعدم ۱۱۳ شد بعد ۵روز ۱۱۸ بعد ۲روز ۱۳۲ شک کردن ب خ ...

خیلی درد کشیدی؟دعا کن خارج رحمی نباشه همون پوچ باشه سقط شه بره 

🌸

ببین ان شااااالله به حرمت همین ماه عزیز اصلا خارج رحمی نباااااشی🤲🏻🤲🏻 توکلت ب خدا

اما اگه ی درصدم خدای نکرده. باشی

سرعت عمل حرف اولو میزنه

من ماه پیش تو ی بخش بستری بودم مختص خارج رحمی

هرکی زودتر اومده بود با ی امپول تموم میشد

وگرنه لاپاراسکوپی و لوله برداشتن و.... کلی دردسر داره