2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه واقعا

مثلا ک چی؟

همه میتونن فینگیلیش بنویسن

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

خیر اصلا و ابدا

بلکه نشانه عقده حقارت، خود تحقیری و خود کم بینیه 

طرف فرهنگ و زبانش رو مایه بی‌کلاسی می‌دونه با ارتباط دادن خودش به اروپایی‌ها می‌خواد خودش رو شیک و باکلاس نشون بده که اینا همه به خاطر عدم شناخت دقیق از خودمون فرهنگ و تمدنمون و قابلیت‌های گذشته و حالمونه...

فینگیلیش نوشتن مثل یه محصول بازار مشترک مسخره است کامل انگلیسی حرف زدن و نوشتن مشکلی نداره اما این کارا که لغات انگلیسی رو وارد زبانمون کنیم یا از حروف انگلیسی استفاده کنیم فقط نشان عقده است و تاثیر گذاری شست‌ و شوی مغزی شبکه‌های ماهواره‌ای که به ما القا می‌کنن که ما بد و بی‌ارزش و بی‌فرهنگ و... هستیم

یه کم برای خودمون، فرهنگمون، زبانمون ، اجداد بزرگمون و... ارزش قائل باشیم و نسبت بهشون تعصب داشته باشیم