2777
2789

نامزدم نیست توی عنوان زدم که نی نی یار گیر نده

ایشون پسر دوست‌ بابام هستن فعلا توی مرحله آشنایی هستیم هنوز خواستگاری رسمی صورت نگرفته فقط خانواده ها صحبت کردن و رفت و آمد داریم با هم

خیلی خانواده با فرهنگ و باشخصیتی هستن و اکثرا تحصیل کرده و مودب وضع مالی عالی هم دارن 

من تاحالا نمیفهمیدم سیگار میکشه تا اینکه در خونمون تو ماشين دیدمش داشت سیگار می‌کشید بهش گفتم مگه سیگار میکشی گفت آره گفتم چند وقته میگفت یکی دوسالی میشه گفتم روزی چندتا میکشی گفت 5یا6تا نخ

کلا شوکه شدم زبونم قفل شد اصلا نتونستم دیگه هيچي بگم سریع اومدم تو خونه 

بعدش دیگه تماس گرفت بهش گفتم من اصلا خوشم نمیاد حالم بهم میخوره از بوی سیگار ترک کن اونم گفت چشم 

ولی خب مشخص بود چشم الکی گفته من از دیشبی کلا شوکه ام نمیدونم چی بگم چه رفتاری کنم واقعا موندم 

ترک سیگار اونم با این تعداد مصرف روزانه سخته 

منم سیگار یکی از خط قرمزامه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوشم نمیاد کسی بگه ترک کن 

مثلا به چه مناسبت ؟

حتی رل هم نیستید

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..

داداش منم ۲۰سالشه سیگار میکشید دوستاش سیگاریش کردن ولی الان خیلی کمش کرده بخاطر مامانم ک غصشو میخوره انقد ناراحت میشم سیگار دست جوونامون میبینم🥹🥹🥹🥹

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃