2777
2789

شوهرم متاسفانه اصلا پشتم نیست هیچ وقت بامن نیست و ازم طرفداری نمیکنه فقط با مامانشه هیچ وقت نمیگه بیا باهم بریم خرید تفریح حتی دکتر همیشه باید مادرش باشه باهام مشورت نمیکنه فقط با خانواده شه چیکار کنم به نظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم دعوا و بحث و گیر دادن کاری رو درست نمیکنه فقط باید سیاست داشته باشی باهاش مهربون باش بهش احترام بزار به اجبارم شده خانوادشو تحمل کن مطمئن باش کم‌کم میاد سمت خودت

شمارو نمیدونم ولی من به این نتیجه رسیدم اگه شبا پایه همسرم باشم به قول خودش جونشو هم برام میده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

فقط میدونم دعوا و بحث و گیر دادن کاری رو درست نمیکنه فقط باید سیاست داشته باشی باهاش مهربون باش بهش ...

دقیقا افرین 

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

شمارو نمیدونم ولی من به این نتیجه رسیدم اگه شبا پایه همسرم باشم به قول خودش جونشو هم برام میده

پآیه یعنی چی

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

باهاش خیلی جدی بحث کن که این رفتارش درست نیست یعنی چی این کارها آدم میخواد ازدواج کنه باید از مامان ...

بحث همچیو بدتر میکنه و باعث لجبازی میشه بنظرم تو این مسئله دعوا سازگار نیس

بحث همچیو بدتر میکنه و باعث لجبازی میشه بنظرم تو این مسئله دعوا سازگار نیس

دورتر میشه ولج می کنه. باهات 

یعنی چی حتما باید باج بدیم تا باهامون عادلانه برخورد کنن

تو مادر شدی