2777
2789

یه سکانس ماندگار و معروفی از فیلم مایکل مان هست که میگه 

«هیچ‌وقت وارد رابطه‌ای نشو که وقتی توی "مخمصه" قرار گرفتی نتونی ظرف ۳۰ثانیه بی‌خیالش بشی و فرار کنی.»

دلم میخواد هر وقت که اراده کنم ، جدا شم 

بچه داشتن کارو سخت میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمن هر موقعم پشیمون شدی میخای برگردی! مگ زندگی خاله بازیه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

فکر میکنم سنت خیلی کمه درسته؟ چون سن ک بالا تر می‌ره تمایل ب ثبات بیشتر میشه خیلی از بیست فاصله ند ...

خیلی از زن های سن بالا هستن که فقط به خاطر بچشون ، طلاق نمیگیرن 

در واقع مجبورن تحمل کنن

خوب عزیزم بچه ات اگه برات مهم باشه که زیاد تو تنش نباشه با گذشت و سازگاری میشه زندگیو گذروند

اگه طرف خیانت کرد چی ؟

اگه معتاد شد ؟

اصلا به هر دلیل قانع کننده ای خواستی جدا بشی ، باید چیکار کنی؟

موضوع اصلا طلاق گرفتن نیست   اینده اون بچس واقعا زندگی غیر قابل پیش‌بینیه

با این طرز فکر پس باید نسل انسان منقرض بشه

یا کلا نباید رفت بیرون ممکنه هزار اتفاق بیفته

یا غذای بیرون نخوری چون ممکنه مسموم بشی

یا هزار کار دیگه که همه خطر توش هست

با این طرز تفکر چرا ازدواج کردی؟  تو که قصد طلاق داری چرا زندگی یکی دیگه رو به بازی میگیری؟ مگ ...

من مجردم

ازدواج غیر قابل پیش‌بینیه 

ممکنه به هر دلیلی در آینده جدا  بشیم 

اگه پدرش حاضر نباشه من بچه رو ببینم باید چیکار کنم ؟

اگه خیانت کرد ؟

من مجردم ازدواج غیر قابل پیش‌بینیه  ممکنه به هر دلیلی در آینده جدا  بشیم  اگه پدرش ...

کسی رو انتخاب کن که خیانت نکنه، کسی که تو اولویت اولش باشی، کسی که فقط تو رو ببینه، کسی که کل فکرش تو باشی، کسی که به اندازه پدر و مادرت دوستت داشته باشه. 

کسی رو انتخاب کن که خیانت نکنه، کسی که تو اولویت اولش باشی، کسی که فقط تو رو ببینه، کسی که کل فکرش ت ...

این آدمو پیدا کردی اولا که قدرشو بدون، دوما با این آدم ترس هیچی رو نداری