2777
2789
عنوان

ژل چونه بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 18 پست
منظورم اینه که مواظبت از پوست و مو و اندام مهمه واقعا به چونه و... حساس نباش. چیزی تزریق نکن. اینا ...

بخدا فکر می‌کنی لبای من دو تا خط بود از وقتی ژل زدم چهرم کلا تغییر کرد و خدا شاهده هیچ مشکلی ندارم و پزشکم انقدر طبیعی زد هیچ کس متوجه نمیشه و برندش هم  عالی بود 

از این قرصا که فقط صورت رو تپل میکنن

مگه داریم همچین چیزی 😐 نه قرص مرص نخور داخلیه عوارضش خیلی بیشتر از ژله خواستی ژل بزن نهایتش دوسش نداشتی نمیری ترمیم پاک میشه 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا فکر می‌کنی لبای من دو تا خط بود از وقتی ژل زدم چهرم کلا تغییر کرد و خدا شاهده هیچ مشکلی ندارم و ...

کسی که واقعا نیاز داره آره خوبه که بزنه

منم چند سال پیش لبم رو دو بار ژوییدرم زدم! فقط بخاطر این که لب بالام مثل پایینی پر نیست. ولی دیگه ادامه ندادم. گفتم خوبم دیگه!!! چرا الکی وسواس داشته باشم و پولی که براش زحمت میکشیم رو بریزم تو جیب دیگران؟؟؟

واقعا چونه و لب روسی و زاویه سازی و معیارهای زیبایی که مد داره تعریف و جامعه تحمیل میکنه خیلی زشت و ناجور و اضافه ست. یه کاسبی برای دکتراست