2777
2789
عنوان

میگه خدا نیست

116 بازدید | 16 پست

ی سوال من جواب بگین اگ میدونین.

ی خدا ناباور گفت ک خدارو کی خلق کرده من گفتم ک خدا بوجود نیومده خدا همیشه بوده و هست و آفریننده ای نداشته بعد اون گفت پس اگر این نظریه رو دارید ک خدا رو هیچ کس بوجود نیورده و از اول بوده پس میشه درنظر داشت که کهکشان ها و تمام عالم هم کسی بوجود نیورده و همینجوری بوده. شما جای من باشین چ جوابی میدین؟؟ من جی بگم در این جواب ک فک نکنه برنده بحث شده و ب خیال خودش  درست فک میکنهه

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

هر کس نظری داره درباره اعتقادات سعی کنید بحث نکنید چون افکار متفاوته

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میدونم واقعا بحث بیخوده ولی کلا این سوال برا خودمم سوال شد

باید خودت دنبالش بگردی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

نیاز نیست به کسی جوابی بدی اون اعتقاد خودشو داره شما هم اعتقاد خودتو 

مسابقه نیست که برنده بازنده داشته باشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
هیچی بهش بگو آدم خواب رو میشه بیدار کرد اونی که خودشو به خواب زده نه.من هم چی بگم شما باز یه چیزی دا ...

واقعا حق گفتی هنینطورن همیشه ی بهونه دارت

نیاز نیست به کسی جوابی بدی اون اعتقاد خودشو داره شما هم اعتقاد خودتو  مسابقه نیست که برنده باز ...

ن خب داشتیم بحث میکردیم بعد اون هم گفت اگ بتونی بهم ثابت کنی خوشحال میشم

ن خب داشتیم بحث میکردیم بعد اون هم گفت اگ بتونی بهم ثابت کنی خوشحال میشم

خب نمیتونی ثابت کنی 

این چیزا اعتقادیه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

طبق سوره توحید خدا رو کسی بوجود نیاورده و خدا فرزندی نداره 

طبق سورهای دیگ خدا کهکشان رو آفریده 

درک اینک خدا چی هست  تو عقل ما انسانها نمیگنجه و ما محدود هستیم اما اگ بریم اون دنیا خدا بهمون میگ فک کنم 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)