2777
2789

من ۷تا برادر زاده دارم که ۴تاشون پسرن

بعد عمه کوچولوییم هستم از پسرداداش بزرگم همش ۱۴ سال بزرگترم تازه بهم عمه هم نمیگه اسممو صدا میزنه

دیشب بهش میگم من عمه نشدم اینقدر فحش بشنوم هیچ ابهتی هم نداشته باشم

ولی جدا از شوخی خیلی خوبه عمه کوچولو بودن با همشون خیلی خیلی رفیقم

من فقط یک دونه برادرزاده دارم عاشقش هستم و انگار پسرم هست با هم ۲۰سال اختلاف سن داریم اون ۱۸ ساله هست من چند ساله هستم 😄😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا برادرزاده دارم اون شب خونشون بودم کوچیکه گفت عمه واقعا دوست دارم از ته قلبم دیگه خونه خودتون نرو همین جا بمون خودم مرد بالا سرتم حالا چهار سالشه ها قربونش برم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
من فقط یک دونه برادرزاده دارم عاشقش هستم و انگار پسرم هست با هم ۲۰سال اختلاف سن داریم اون ۱۸ ساله هس ...

چ معادله سخت ریاضی 😂😂😂

من برادرزاده از ۲۰ ساله دارم تا ۶ساله همه سن و مدلی دارم 

من فقط یک دونه برادرزاده دارم عاشقش هستم و انگار پسرم هست با هم ۲۰سال اختلاف سن داریم اون ۱۸ ساله هس ...

۷۰؟

🤣🤣

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

سه تا دارم یکی ام تو راهه با بزرگه ۴ سال اختلاف سنی دارم چن سالیه زیاد نمیان نمیبینیمشون بهانشون هم اینه  که درس داریم 

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭