2777
2789

درمورد اون تایپیکی که گفته همسرش براش کیک تولد گرفته وباعث خوشحالیش شده می گم.که بعضی ها اومدند وخوشحالی ایشون بخاطر کیک تولد مسخره کردند.نشان دادن عشق ودوست داشتن به همسرش حتی با یک شاخه گل یا حتی تبریک به خدا ارزشش بیشتر از خیلی از بریز وبپاش های فخر فروشانه بعضی از آدمهاست که مثلا می خواهند نشون بدهند که زندگی خیلی خوبی دارند وخوشبختند.

من همیشه شوهرم هر چی پول بخوام نه نمیاره ولی حسرت یه بیرون یه قدم زدن یه سینما رفتن یه زندگی بدون استرس به دلم موند انواع کادو و گوشی برام خریده ولی خدا خودش شاهده هیچ لذتی نبردم

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه شوهرم هر چی پول بخوام نه نمیاره ولی حسرت یه بیرون یه قدم زدن یه سینما رفتن یه زندگی بدون اس ...

متاسفانه بعضی از مردها فکر می کنن ،زن فقط از نظر مالی تامین باشه کافیه.

من کسیو میشناسم که دائما برای خانمش طلا و کادوهای گرون میده و خانمش هر ماه حداقل ۴۰ تومن فقط پول لباساشه

اما از من بپرسی بدبخت ترینه چون شوهرش هر روز با یه زنه و با این کارا زنشو مشغول میکنه که بچه هاشو بزرگ کنه

زنه هم به خاطر دخترش جدا نشده و حسابی افسردست چون از کارهای شوهرش باخبره

فکر نکنم کسی مسخره کرد. اتفاقا کار شوهرش خیلی قشنگ بود

چرا صفحات آخر خیلی ها بودند مسخره کرده بودنش که فقط بخاطر یک کیک اینقدر خوشحال شدی.وبهش گفته بودند وظیفه مرد که حداقل یک کیک بخره.و...

عزیز دلم این به طرز فکر آدمها بستگی داره ،خوشبختی داشتن لذت های کوچیک و اهمیتهای کوچیک اما باارزشه،درکش واسه کسانی که هیچ وقت مزش نکردن سخته،خوشبختی یعنی اینکه همسرم همیشه لقمه اخر غذا رو واسه من میزاره و حودش لقمه میگیره میگه اینجوری غذا بهم میچسپه،یعنی وقتی ناراحتم کلی سربه سرم میزاره و مثل بچها لوسم میکنه یعنی  من که با اینکه فوتبال دوست ندارم اما کنارش میشینم میبینم و از ذوق کردنش موقع گل کلییییی لذت میبرم .......وخیلی لذتهای کوچیک دیگه که شده خوشبختی خونه ما بعد از دوتا بچه

عزیز دلم این به طرز فکر آدمها بستگی داره ،خوشبختی داشتن لذت های کوچیک و اهمیتهای کوچیک اما باارزشه،د ...

دقیقا تفاهم وهمین لذتهای کوچک در زندگی مشترک اوج خوشبختی.عشقتون پایدار