2777
2789

نی نی یار تایپک سیاسی نیست پس نخونده نترکون 

بچه ها خواهشا تایپک رو به حاشیه نکشید

کسانی که درس تاریخ رو در کشور خودشون خوندن لطفا بگید درباره تاریخ ما همینا رو میگید که خودمون میگیم؟؟؟؟

درباره کشور خودتون چی ، هر چی تو تاریخ ما نوشته قبول دارین ؟؟؟

یبار اینجا دیدم یکی افغانی گفت تاریخ ما چیزی دیگه میگه کنجکاو شدم 

لطفا به هیچ قشری توهین نکنین و جنبه داشته باشین 

میخوام جوابمو بگیرم 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی کلا ایران رو اونقدر جدی نمیدونن که بخوان تو مباحث درسی حرفی بزنن راجع بهش البته من رشتم تاریخ ...

کدوم کشور؟

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
مثلا مردم کشور آذربایجان میگن بخخش آذربایجان ایران مال ما بوده بعدا جدا شده همینم تو کتابهاشون خوندن ...

بنظر منم هر کشور به نفع خودش تاریخ رو مینویسه

هیچی کلا ایران رو اونقدر جدی نمیدونن که بخوان تو مباحث درسی حرفی بزنن راجع بهش البته من رشتم تاریخ ...

ایران خیلی قدمت و وسعت داره حتما ک توی کتاب های تاریخ جایی داره

اگه کشور کوچیک و جدیدی بود شاید مهم نبود

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ایران خیلی قدمت و وسعت داره حتما ک توی کتاب های تاریخشون جایی داره اگه کشور کوچیک و جدیدی بود شاید ...

منم عرض کردم فیلد تحصیلیم تاریخ نبوده عزیزم

در کل شاید قبلا از تاریخ و برجستگی های ایران حرف میزدن ولی الان به جز اوضاع داغون و نوسان و بی ثباتیش چیزی نمونده که بگن

منم عرض کردم فیلد تحصیلیم تاریخ نبوده عزیزم در کل شاید قبلا از تاریخ و برجستگی های ایران حرف میزدن ...

در مورد خودشون چی میگن. مثلا امریکا و انگلیس که سیاه پوستا رو برده کردن یا نسل سرخ پوست ها رو از بین بردن یا کسایی که اومدن استرالیا بومیاش رو کشتن همینطور کانادا که بومیهاش رو کشتن. استعمار هند توسط انگلیس. درمورد خودشون نوشتن؟ 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

من یه کلیپ دیدم عکس ناصرالدین شاه ایران توی برج ایفل هست 

اون طبقه بالای بالاش یه حالت نمایشگاه طور بود ک عکس چندتا شخصیت مهم رو گذاشتن یکیش ناصرالدین شاهه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بله، ولی این رسما جعل تاریخ هست چون تمام اسنادش موجود هست کشور آذربایجان تاریخش به صد سال هم نمیرسه& ...

حالا کاش فقط میگفت آذربایجان ایران جزوی از ما بوده. من خودم فیلم دیدم میگفتن ایران جزوی از آذربایجان بوده

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
منم عرض کردم فیلد تحصیلیم تاریخ نبوده عزیزم در کل شاید قبلا از تاریخ و برجستگی های ایران حرف میزدن ...

این نوسانات مال این چندسال اخیره 

نمیشه اونهمه پیشینه رو ول کرد و اوضاع الان رو گرفت 

الان هرکشوری مشکلات خودشو داره حالا یا کمتر یا بیشتر 

که به نظرم تو هر دوره ای این تنش ها بوده فقط شکلش فرق میکرده